Forum » Pomoč in nasveti » Kar naenkrat ne dela več...
Kar naenkrat ne dela več...
bxxx ::
Hello
No moj problem je nalednji:
Vse je delovalo normalno, nakar sem priklopil USB hub ter na njem priključil usb bluetooth in zunanji disk ( ki ima svoje napajanje preko adapterja ). V tistem trenutku je vse zaštekalo. Sem računalnik resetiral in od tedaj naprej se več ne boota, ampak se samo ventilatorji zaženejo ( pa še to ne vedno, včasih se takoj izključi sam od sebe ) piska pa nič. Sem vse odklopil, tak da je ostala samo matična in napajalnik. Sicer na matični je zelena lučka prižgana.
Se mi nekako zdi da bi lahko bil napajalnik. Ali?
Tak da prosim Vas za pomoč.
Hvala
Sistem pa je: Asus M2N-E in LC6550GP.
lp
No moj problem je nalednji:
Vse je delovalo normalno, nakar sem priklopil USB hub ter na njem priključil usb bluetooth in zunanji disk ( ki ima svoje napajanje preko adapterja ). V tistem trenutku je vse zaštekalo. Sem računalnik resetiral in od tedaj naprej se več ne boota, ampak se samo ventilatorji zaženejo ( pa še to ne vedno, včasih se takoj izključi sam od sebe ) piska pa nič. Sem vse odklopil, tak da je ostala samo matična in napajalnik. Sicer na matični je zelena lučka prižgana.
Se mi nekako zdi da bi lahko bil napajalnik. Ali?
Tak da prosim Vas za pomoč.
Hvala
Sistem pa je: Asus M2N-E in LC6550GP.
lp
janch ::
To je zdaj ugibanje. Lahko je karkoli..napajlnik, plata, rami..če imaš možnost si kje sposodit rame in napajalnik, je to najboljša rešitev, da ugotoviš kateri del železnine je hin.
bxxx ::
Hello
No napajalnik sem priklopil v drug računalnik in tam dela. Tak, da sklepam da je crknila plošča ( glede na to , da če priklopim samo napajlnik in ploščo, ne dela ).
Mogoče kdo ve koliko je garancije na Asusove matične plošče?
lp
No napajalnik sem priklopil v drug računalnik in tam dela. Tak, da sklepam da je crknila plošča ( glede na to , da če priklopim samo napajlnik in ploščo, ne dela ).
Mogoče kdo ve koliko je garancije na Asusove matične plošče?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSU kompatibilen s skylake matično?Oddelek: Strojna oprema | 653 (533) | solatko |
» | Gaming PC povzroča preglavice (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7118 (5857) | gddr85 |
» | Servis računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1448 (1006) | Hayabusa |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23213 (22024) | LukaTCE |
» | Problem z zagonomOddelek: Strojna oprema | 1163 (1105) | 'FireSTORM' |