Forum » Pomoč in nasveti » Čudna težava ki je nastala pri dodajanju RAM-a
Čudna težava ki je nastala pri dodajanju RAM-a
milkafan ::
Pred kratkim sem naložil windows 7 ultimate 64bit, vendar sem imel komaj 2gb rama in mi je delalo vse zelo počasi. Zdaj sem si nabavil še 2gb rama, vendar je pa procesor zelo upočasnil pri 4 gb rama, to vidm pri merilcu procesorja in rama. Procesor je Q6600 2 quad..
Prosim za pomoč kako urediti zadevo da bo računalnik delal tekoče. :)
Prosim za pomoč kako urediti zadevo da bo računalnik delal tekoče. :)
zee ::
Prodaj oba 2 GB modula in kupi 2x 2GB kit - zgleda namrec, da modula, ki jih imas trenutno v racunalniku nista kompatibilna med sabo.
Ce pa imas RAM v konfiguraciji 2x 1GB, 1x 2GB, je to vzrok za pocasno delovanje.
Ce pa imas RAM v konfiguraciji 2x 1GB, 1x 2GB, je to vzrok za pocasno delovanje.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Jaz imam 4x1gb..je to lahko moteče za proc.?
imam 4 ram module po 1gb, vsi so patriot 800mhz s hladilnikom, vglavnem identični
se pravi bi bilo bolje, če bi dal 2x po 2gb ?
imam 4 ram module po 1gb, vsi so patriot 800mhz s hladilnikom, vglavnem identični
se pravi bi bilo bolje, če bi dal 2x po 2gb ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: milkafan ()
Ta gadget od windowsa
Ne vem če ta deluje čist uredu, vendar, kadar je začel štekat, je tm tut nabil na 100%
Ne vem če ta deluje čist uredu, vendar, kadar je začel štekat, je tm tut nabil na 100%
Zgodovina sprememb…
- spremenil: milkafan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 12 GB ali 16 GB RAM?Oddelek: Strojna oprema | 2925 (2014) | kixs |
» | Dokup RAMaOddelek: Kaj kupiti | 2117 (1639) | Hanzo |
» | Prehod na DDR3 se vleče (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pomnilnik | 12018 (9329) | _Dejan_ |
» | 4x1gb ddr2 ali 2(kit)x2gb ddr2 ? (4gb ddr2 rama)Oddelek: Strojna oprema | 2291 (1719) | CheapShit |
» | 4 GB (4x1 GB) pomnilnika v PC-juOddelek: Strojna oprema | 2523 (1556) | krneki0001 |