» »

Corel import

Corel import

para! ::

Pozdravljeni,

Uporabljam Corel Draw, verziji 9 in 10. Zadnje čase večinoma slednjo, ampak nekaj podatkov sem naredil v 9ki. Pred kratkim sem, zarad irelevantnih težav, formatiral vse particije, še prej pa vse Corelove dokumente posnel na CD. Ko sem namestil Windowse (XP, prej sem imel 98) sem namestil še Corel 10, a glej ga zlomka: datotek iz CDja mi Corel Draw 10 ne odpre, ampak javi neko napako, Corel Draw 9 pa odpre prazen list. Morda kdo od vas ve, kje tiči problem?

PS: pod XPji mi ne zazna analognega modema 3COM USRobotics FAX MODEM 56k, in sicer externe različice. Modem je priklopljen na COM port. Ker modema ne zazna, sem namestil gonilnike iz priložene diskete, in modem namesti, a se potem obnaša kot, da modem ne obstaja, oziroma javi strojno napako. Me zna kdo rešiti iz zagate?

Hvala za odgovore,

Lp,
Jazz
Death before dishonor!

Highlag ::

Glede Corela:

Datoteke skopiraj na disk in odstrani Read only atribut pa bo verjetno šlo.

Poizkusi dobiti posodobljene gonilnike za modem. In preveri nastavitve za Com port.

ToniT ::

Glede modema: Odstrani najprej vse gonilnike, nato pa imej modem vklopljen in šele potem vklopi računalnik. Na tak način moraš zmeraj delati, če želiš, da bo modem deloval. Žal!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

adobe illustrator in vizitke

Oddelek: Pomoč in nasveti
162400 (2114) #000000
»

Ubuntu DA/NE (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
14331230 (24377) Zvezdica27
»