» »

Corel Draw X5 deinstalacija

Corel Draw X5 deinstalacija

Tamali ::

Pred časom sem imel na računalniku nameščen Corel Draw X5. Ker mi ni več deloval, sem ga odstranil preko Advance System Care Unistalerja. Sedaj, ko ponovno hočem instalirati program, se mi vedno pojavi pogovorno okno Corel, v katerem imam na voljo še vedno opcije Modify/Repair/Remove, vendar nikjer ni gumba na naprej (Next), tudi enter ne deluje, zato moram postopek prekiniti.

Program kot tak je bil odstranjen (ni ga več v listi programov, na PC-ju ni več nobene Corel datoteke), kljub temu se zdi, da je še nekje ostal. Kako naj torej program dokončno odstranim? Izbris iz registra mogoče?

Hvala za pomoč.

ender ::

Naslednjič odstrani program z lastnim odstranitvenim programom, če pa to ne dela, pa uporabi Microsoftov odstranjevalnik (ki ti bo verjetno pomagal tudi v tem primeru).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

rdecaluc ::

Sicer pa CCleaner in ga uninštaliraj tam, ako to ne gre ga odstrani iz registra. Potem bi pa pomoje šlo ziher :>
Est modus in rebus. ,typos

@ender, hvala za nasvet. Uporabil sem ta Microsoftov odstanjevalnik, ki ga dosedaj sicer nisem poznal, in je super zadeva za deinštalacije. Sicer mi zadeve ni rešil. Lotil sem se drugega postopka - nikakor nisem mogel namestiti Corel Draw X5/X6 iz torrentov, vendar ko sem downloadal iz originalne strani, je zadeva zalaufala v prvo. Sedaj mi torej dela.

@rdecaluc, ta program CCleaner bom v vsakem primeru uporabil, saj opažam napake v registru - iz namizja ne morem dostopati do "Personalize", saj mi napiše "No such interface supported", iz torrent programa ne morem z desnim klikom odpreti mape - "Class not registered", iz namizja ne morem narediti desnega klika na moj računalnik.

Upam, da bo ta program kaj pomagal.

rdecaluc ::

Edina stvar še. Delaj varnostno kopijo registra, ki ti jo ponudi pri vsakem brisanju. :P
Est modus in rebus. ,typos

Ja ja, to pa sem naredil. Vem, da je to nujno potrebno, hkrati pa je obnovitev registra relativno lahka zadeva.

Mogoče kakšna ideja o tem, kje je problem pri dostopu "Personalize" preko namizja? CCleaner zadeve ni odpravi.

Machete ::

A lahko samo vprašam kaj ti ni več delalo. Ker meni je približno v enakem času datumsko začel 'pokvarjati' file oz. projekte, da ni bil mogoče dostopat do vsebine, tudi paste ni več delal.. in še nekaj čudnosti.

Sploh nisem mogel namestiti programa. Šele potem, ko sem downlodadal originalno namestitveno datoteko iz uradne spletne strani, sem lahko izpeljal instalacijo. Nisem pa opazil nobenih podobnih simptomov, kot jih sam opisuješ, ne prej, ne sedaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Corel Draw

Oddelek: Programska oprema
91678 (1276) Picero
»

CorelDraw publish to PDF

Oddelek: Programska oprema
121426 (1235) harvey
»