Forum » Programska oprema » Win xp ne gre ugasnit!!
Win xp ne gre ugasnit!!
Caniggia ::
Pozdravljeni!
Imam en problem z win XP. XP-ji so mi delovali zares brezhibno že kar lep čas. Kar naenkrat jih nisem mogel več ugasniti. Normalno grem na start – kliknem na izklop rac. – normalno napiše, da shranjuje podatke uporabnika, potem pa nič, tako da ga lahko izklopim samo tako, da mu vzamem štrom. Pri zagonu pa je podobno. Dobrodošli (welcome) piše v nedogled, šele ko stisnem ctr+alt+del me vrže v win. Pol pa win deluje spet ok dokler ga ne želim zopet izklopiti.
POMOČ.
A je lahko kriv kak virus?
Imam en problem z win XP. XP-ji so mi delovali zares brezhibno že kar lep čas. Kar naenkrat jih nisem mogel več ugasniti. Normalno grem na start – kliknem na izklop rac. – normalno napiše, da shranjuje podatke uporabnika, potem pa nič, tako da ga lahko izklopim samo tako, da mu vzamem štrom. Pri zagonu pa je podobno. Dobrodošli (welcome) piše v nedogled, šele ko stisnem ctr+alt+del me vrže v win. Pol pa win deluje spet ok dokler ga ne želim zopet izklopiti.
POMOČ.
A je lahko kriv kak virus?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo visoka poraba CPU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7727 (6476) | krneki0001 |
» | Pocasen SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 4149 (3011) | AgiZ |
» | UltraVNCOddelek: Programska oprema | 1820 (1507) | poweroff |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1215) | Senitel |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1202) | ToniT |