Forum » Znanost in tehnologija » James May's Toy Stories - Airfix
James May's Toy Stories - Airfix
Okapi ::
Za vse ljubitelje letalskih modelov, prva oddaja v novi seriji James May's Toy Stories (BBC2) je o Airfixu, vredno ogleda. Na koncu so naredili tega - v naravni velikosti.
Na Youtubu je v 6 delih, tule je prvi, ostale boste že sami našli tam zraven.
O.
Na Youtubu je v 6 delih, tule je prvi, ostale boste že sami našli tam zraven.
O.
- zavarovalo slike: gzibret ()
JayKay ::
druga, ki je bila nasporedu včeraj je o plastelinu, naslednji teden pa bo o Meccano setih. Sestavljali bodo most :)
innerspace ::
Cool! James May ima zanimiv pristop, zato si bom pogledal njegovo serijo...sem videl Big Ideas in je blo kr zabavno:)
Mene je že ta prvi del vrnil v otroštvo. Sem ista generacija kot May, in vidim, da očitno nisem edini, ki je modelčke sestreljeval z zračko Evo, že pišem dedku Mrazu za en avionček (Revellov, ker so se mi takrat zdeli boljši od Airfixovih). In sicer natanko tega:
Od vseh, ki sem jih imel, mi je bil namreč najbolj všeč Grumman F6 Hellcat, zaradi zložljivih kril.
O.
Od vseh, ki sem jih imel, mi je bil namreč najbolj všeč Grumman F6 Hellcat, zaradi zložljivih kril.
O.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
Ja, saj. Nekdaj sem imel F6, dedku Mrazu sem pa pisal za F4, ker ima tudi zložljiva krila. F6 so se krila zložila nazaj, ne navzgor, kot pri F4 (vse vem;-)
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
fosil ::
Takle F4 (ta prav, ne modelček) je letos na airpowerju poziral. V zraku in na tleh z zlaganjem kril.
Tako je!
O, tudi te dirkalne steze smo imeli svoje čase. Grand Prix kuhinje, pa Grand Prix dnevne sobe
O.
O.
nejcek74 ::
Oooo, modelčki, koliko časa je že od takrat.
Jaz pa sem bil najbolj srečen, ko sem dobil tegale:
P-61 Black Widow
Jaz pa sem bil najbolj srečen, ko sem dobil tegale:
P-61 Black Widow
jRk0 ::
pogledal vse dele danes, precej zabavno:D sploh scalextric je bil zakon
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Darila (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11759 (10134) | Pika na i |
» | simulacija vožnje avtaOddelek: Pomoč in nasveti | 4366 (3304) | ganjaman |
» | Top Gear - Kateri je vaš najljubši trenutek?Oddelek: Sedem umetnosti | 3187 (1801) | ian wolf |
» | America from freedom to fascism (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7476 (5667) | T0MA2 |
» | ZNANSTVENA OBRAVNAVA MOZNOSTI OBSTOJA BOZICKAOddelek: Loža | 3470 (2211) | krucymucy |