Forum » Navijanje » QDI Kinetiz 7B
QDI Kinetiz 7B
LapD ::
A se s to plato da prek množilnika navijat?
Porisal sem mostičke na duronu 800, ko pa spremenim množilnik, kot da ni nič
Porisal sem mostičke na duronu 800, ko pa spremenim množilnik, kot da ni nič
MI_KO ::
V takšni zadevi se je vredno obrniti na PROIZVAJALCA!!! , o rizikih pa si verjetno že nekaj slišal.
MI_KO
LapD ::
No to knjigo že neki časa prebiram.
Tm je ena tabela, pa sm tko nastavu jumperje pa nič!
Dam 9x100 = 700Mhz
10x100 = 800Mhz
Default je 800Mhz
Čudna matematika
Tm je ena tabela, pa sm tko nastavu jumperje pa nič!
Dam 9x100 = 700Mhz
10x100 = 800Mhz
Default je 800Mhz
Čudna matematika
Mogoče si jih slabo porisal. Jaz tega sicer še ne rabim delat, boš pa navodila našel v članku. (Ravno na novo objavljen, sicer pa to tak veš) Probaj jih še enkrat porisat (Malo močneje!!!!! Pa ne preveč!! ) Sicer pa lahko odpreš tudi Jfsb na 133Mhz, samo ne vem kolk je to pametno!
Dr_M ::
zakaj pa neb blo pametno dat fsb na 133? moj duron 700 cist lepo dela na 7x136mhz.delu je pa tut na 6x150mhz.
Če se prav spomnim nastavitve Fsb obremenijo celotno matično ploščo (tak mi je en znanec prišepnil). Sigurno ni hudega, če maš kvalitetne komponente. Samo sodeč po Qdi-ju lapajne ni pazil na to, da so mu vstavli kvalitetne rame (tud jaz nism),... ampak je vzel kar je dobil (qdi -> verjetno PCX).
Mogoče se pa motim (potem pa sorry, mirne volje nastavi na 133). Naj pa rajši še en iz stroke nekaj pove, da nebom jaz zavajal naroda.
Mogoče se pa motim (potem pa sorry, mirne volje nastavi na 133). Naj pa rajši še en iz stroke nekaj pove, da nebom jaz zavajal naroda.
Pšenični ::
"QDI Kinetiz 7B"
Ima cipset KT 133. To pomeni FSB do 117. Pozabi na 133 fsb na tej plati.
KT 133A je šel na 133 Bp.
Če ima možnost za spreminjanje množilnika, je "napaka" na Duronu.
Mislim da bi z malo sreče gor lahko delal z zmajšano brzino fsb ja Atlon xp -jedro ...Palomino. In tako dobiš računalnik za brskanje po netu. Morda server....v glavnem škoda...jo je uničit-sploh ker dobiš sata raid kontroler dons za 5 evrov, bootable....pa nabiješ gor en ornk disk in dobiš brzino..... Meni je na Matsonikovi delal Atlon XP mislim da je bil Barton. Isto čipset kt 133.
Z pin modom sem nastavil množilnik.
Mislim da le serija Palomino ni imela problemov z zagonom na teh platah. In je delalo bp.
Ima cipset KT 133. To pomeni FSB do 117. Pozabi na 133 fsb na tej plati.
KT 133A je šel na 133 Bp.
Če ima možnost za spreminjanje množilnika, je "napaka" na Duronu.
Mislim da bi z malo sreče gor lahko delal z zmajšano brzino fsb ja Atlon xp -jedro ...Palomino. In tako dobiš računalnik za brskanje po netu. Morda server....v glavnem škoda...jo je uničit-sploh ker dobiš sata raid kontroler dons za 5 evrov, bootable....pa nabiješ gor en ornk disk in dobiš brzino..... Meni je na Matsonikovi delal Atlon XP mislim da je bil Barton. Isto čipset kt 133.
Z pin modom sem nastavil množilnik.
Mislim da le serija Palomino ni imela problemov z zagonom na teh platah. In je delalo bp.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Athlon XP + Abit KT7 .... bi šlo ali neOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1543 (1371) | Vesoljc |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2169 (1633) | OwcA |
» | ECS K7S5A DA ali NE?Oddelek: Kaj kupiti | 1449 (1006) | AtaStrumf |
» | Ferkvenca al Faktor?Oddelek: Navijanje | 1782 (1560) | SaTaNIsT |
» | EPOX 8KTA3Oddelek: Navijanje | 1910 (1615) | danielka84 |