Forum » Šola » Fri knjige ipd.
Fri knjige ipd.
Adrijan0 ::
Če kdo ve za knjige, ki so primerne za FRI, predvsem za matematiko, diskretne strukture in digitalna vezja, bi prosil da jih napiše. Problem je v tem da so letos nekaj spremenili program. Tako da vsaka knjiga pride prav, ker so predavanja nemogoča.
mihec87 ::
Mislim da lahko uporabiš kar iste knjige kot prejšnja leta,saj kljub prehodu na bolonjski sistem se ni kaj dosti spremenilo, mal so kaj preimenoval ter razbili kakšen predmet na dva dela to je pa tudi vse.
cewapcic ::
http://sejem.sofri.si/isci
tukile je zdele sejem knjig jst sm ze kupu ene dve...
drgac pa ja v kopirnici majo ful skript...
tm rečš če ti da lohk razpored skript k jih majo pa pač zberš une k rabš
predavanja so nemogoča?
tukile je zdele sejem knjig jst sm ze kupu ene dve...
drgac pa ja v kopirnici majo ful skript...
tm rečš če ti da lohk razpored skript k jih majo pa pač zberš une k rabš
predavanja so nemogoča?
MedusasPath ::
Malo si bom ukradil temo, in sicer me zanima, kaj se je zgodilo s predmetom programiranja na FRI-ju? Je res, da so prešaltali iz Jave na Python? Če da, velja to za vse smeri na FRI-ju?
Lp
Lp
alexa-lol ::
jst sm na ISRM (rac + mat) in mamo osnove programiranja skupaj s FRI in mamo Javo...v petek smo meli razrede in objekte(setter, getter, konstruktorji)..
Predavanja osnove digitalnih vezij na FRI so meni cisto vsec, kar se pa tice diskretnih struktur pa ne vem kaj jamras...mi smo predikatni racun vzel ze 3 tedne nazaj....zdaj smo naredili mnozice, in smo ze pri moci mnozic...tko da tudi ce so predavanja zanic mate tako lahek program, da kr res ni
Predavanja osnove digitalnih vezij na FRI so meni cisto vsec, kar se pa tice diskretnih struktur pa ne vem kaj jamras...mi smo predikatni racun vzel ze 3 tedne nazaj....zdaj smo naredili mnozice, in smo ze pri moci mnozic...tko da tudi ce so predavanja zanic mate tako lahek program, da kr res ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14893 (6435) | PH03N1X |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48371 (35891) | awy |
» | Naprednješa knjiga o programiranju (koncepti, ...)Oddelek: Programiranje | 6078 (5249) | noraguta |
» | FERI vs FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18058 (14545) | Hardstyle |
» | A se je kdo letos prijavo na FRI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8311 (6411) | grmek |