Forum » Operacijski sistemi » Se splača presedlat iz Serverja 2008 na Server 2008 R2?
Se splača presedlat iz Serverja 2008 na Server 2008 R2?

Old Spice ::
Uporabljam Server 2008 kot moj primarni OS. Zanima me koliko je smiselno presedlat sedaj na R2? So že odpravili tisti predogled oken ki ga ni bilo mogoče izklopiti v Sedmici, nastavitev je sicer bila samo pogosto se ni zgodilo nič ko si tam odklukal okence (kot window preview v Visti)? Ima R2 kakšne posebej znane težave? Kot Server 2008 ki je postal kar dostkrat precej počasen po namestitvi Hyper-V!? Bi bila opazna razlika v hitrosti?

Mr.B ::
Hiper-v, je sedaj poštiman. Seveda pa strežnik z nameščenim Hiper-V-jem, nikakor ni mišljen kot delovna postaja, še celo zaželeno je da se na njemu direktno ne dela, zaradi ............
Zato pa uporabljal virtualne mašine, ki jih poganjaš preko hiper-v-ja.
Zato pa uporabljal virtualne mašine, ki jih poganjaš preko hiper-v-ja.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

Old Spice ::
To je šlo zdaj čist drugo pot. 
Hyper-V sem dal samo kot primer da recimo ni vedno čisto perfektno delal, sam ga sicer nisem niti nameščal vendar je bilo po forumu kar nekaj tem o počasnem delovanju sistema po namestitvi Hyper-V.
Zanimalo me je predvsem če bolje izkorišča sistem, če manj praska po disku, če je bolj odziven,....

Hyper-V sem dal samo kot primer da recimo ni vedno čisto perfektno delal, sam ga sicer nisem niti nameščal vendar je bilo po forumu kar nekaj tem o počasnem delovanju sistema po namestitvi Hyper-V.
Zanimalo me je predvsem če bolje izkorišča sistem, če manj praska po disku, če je bolj odziven,....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Windows Server 2012Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9360 (6985) | Teo0 |
» | Server 2008 R2Oddelek: Operacijski sistemi | 1562 (1000) | slitkx |
» | Sistem za virtualizacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8080 (5652) | Blisk |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25545 (21798) | jest10 |
» | Izšel brezplačni VMware ESXi HypervisorOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7593 (4750) | BlueRunner |