Forum » Pomoč in nasveti » pomoč pri nakupu baterije
pomoč pri nakupu baterije
ne_kdo ::
tony1 ::
Kaj pa če bi trenutno baterijo potegnil ven iz laptopa in pogledal njeno napetost in kapaciteto?
ja sedaj mam 4000 mAh in 11,1 V. sedaj pa bi rad močnejšo kupil in izbiram med tema dvema pa ne vem katero naj
Glede kapacitete je vseeno, voltaža pa mora biti 11,1V, tako da ti glede na linke ne ostane veliko izbire...
Še nasvet glede ebay.co.uk: tam gor je PP obvezen (tudi če v pogojih kaj sanjajo o bančnih nakazilih, ponavadi ne jebejo drugega kot PP).
Še nasvet glede ebay.co.uk: tam gor je PP obvezen (tudi če v pogojih kaj sanjajo o bančnih nakazilih, ponavadi ne jebejo drugega kot PP).
saj plačilo ni problem
sicer so mi na servisu v ljubljani rekli da lahko imam 4800 mAh in 14.8 V. mene pa zdaj bolj zanima kaka je razlika med 11,1 V in 14,8 V.
lp
sicer so mi na servisu v ljubljani rekli da lahko imam 4800 mAh in 14.8 V. mene pa zdaj bolj zanima kaka je razlika med 11,1 V in 14,8 V.
lp
Hja, odvisno od napetosti, ki jo daje tvoj adapter. Je pa potem ena čarovnija zraven, kako to, da tvoja trenutna baterija ni recimo že eksplodirala :-D
Pyr0Beast ::
Vzami potem 14.8V. Hudega ne more biti nič. Baterija ima zaščito. Laptop pa deluje tudi na višji napetosti (18V). V najslabšem primeru jo ne boš mogel nafilati do kraja :)
Ali pa preprosto kupi 2 različice. :)
Ali pa preprosto kupi 2 različice. :)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
klol ::
Običajno so v prenosnikih krmilniki za polnenje baterij. Ni pa problem če se baterija polni z malim tokom. Samo to v današnjem času težko srečaš. Vsi polnilci so že skoraj hitri polnilci, kateri pa polnijo z visokim tokom, tako pa so baterije hitreje zanič.
Pyr0Beast ::
ni res.
Some nanoparticles are more equal than others
jaz upam samo da bo ta derija dalj časa držala (mišljeno 2 uri ali kaj več) kot stara 4000 mAh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z baterijo na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1046) | Pyr0Beast |
» | Nakup baterije za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1122 (940) | ne_kdo |
» | Prenosnik in baterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (1084) | Bence |
» | Prenosniku se baterija polni samo do 16%Oddelek: Strojna oprema | 2143 (1706) | Ice-Heki |
» | USB BaterijeOddelek: Novice / Ostale najave | 6485 (5011) | Pyr0Beast |