Forum » Strojna oprema » SSD OCZ Vertex vprašanja
SSD OCZ Vertex vprašanja
ncc2000 ::
Imam 60Gb verzijo in me muči sledeče:
Čisto z namenom testiranja sem na disku naredil dve particiji, na eni je Vista32/buis, na drugi Win7 64bit/ult.
V Visti gledano z ATTO dela disk lepo po specifikacijah ~230/135, v Win7 pa gre max do ~188/104.
Obe particiji sta po 30G in na obeh je cca 15G frej.
Večkrat sem meril eno in drugo varianto, na obeh pa imam izključeno indexiranje in page file, če ima to sploh kaj veze.
Kaj narest do polne zmogljivosti SSD-ja v WIN7?
Čisto z namenom testiranja sem na disku naredil dve particiji, na eni je Vista32/buis, na drugi Win7 64bit/ult.
V Visti gledano z ATTO dela disk lepo po specifikacijah ~230/135, v Win7 pa gre max do ~188/104.
Obe particiji sta po 30G in na obeh je cca 15G frej.
Večkrat sem meril eno in drugo varianto, na obeh pa imam izključeno indexiranje in page file, če ima to sploh kaj veze.
Kaj narest do polne zmogljivosti SSD-ja v WIN7?
clix ::
Možno da particija ni poravnana na ssd-ju.
http://www.ocztechnologyforum.com/forum...
Samo ne vem če ti sploh kaj pomaga, saj imaš 2 particiji.
http://www.ocztechnologyforum.com/forum...
Samo ne vem če ti sploh kaj pomaga, saj imaš 2 particiji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: clix ()
ncc2000 ::
Pognal wiper.
In čudo v W7 sedaj 150/220.
In to je cool.
Sem pa ravno včeraj zbrisal Visto, tako da ne morem sedaj videt, kaj bi se zgodilo tam. Sedaj vidim, da je tudi tam bilo pisanje malo počasno.
Še vedno pa mi ni jasno, kako lahko taka razlika med visto in win7. Kr neki no
In čudo v W7 sedaj 150/220.
In to je cool.
Sem pa ravno včeraj zbrisal Visto, tako da ne morem sedaj videt, kaj bi se zgodilo tam. Sedaj vidim, da je tudi tam bilo pisanje malo počasno.
Še vedno pa mi ni jasno, kako lahko taka razlika med visto in win7. Kr neki no
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zagnati instalirane programe v Windows.Old direktoriju?Oddelek: Operacijski sistemi | 1275 (1118) | mihl |
» | Na koliko casa formatirate?Oddelek: Loža | 2613 (1470) | floyd1 |
» | Windows 7 namestitev brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3274 (2888) | zile |
» | Kako ohraniti Vertex SSD v dobri kondicijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (1420) | ovidus |