Forum » Pomoč in nasveti » Problem z miško
Problem z miško
burtonix ::
LP, imam miško Razer Copperhead 2000dpi. Stara je približno dobri 2 leti in začelo se mi je dogajati da jaz kliknem enkrat ampak miska naredi 2 klika. Npr. 1x kliknem na datoteko, ki se nebi smela odpreti ampak samo označiti, a datoteka se vseeno odpre. Pa v nadzorni plošči nimam nastavljeno tisto avtomatsko 2 klika. To se mi ne dogaja ob vsakem kliku ampak kar pogosto. Ali je miška že zdelana ali je problem v čem drugem ?
Mitja
Mitja
Carpe diem.
Gonilnikov nisem nameščal niti ker je miška zadost hitra brez in tudi brez gonilnikov nisem imel težav do sedaj. Kakšen mesec pa se mi to dogaja. Bom probal inštalirat gonilnike.
Carpe diem.
Pouh ::
Razstavi jo in tipko pošpricaj s kontakt sprejem.
Poglej malo na tuje forume za natančna navodila.
Poglej malo na tuje forume za natančna navodila.
hm.. ni kakšnega konkretnega odgovora. Saj miška je res že zelo obrabljena tako da se ne čudim. Bo treba počasi kupit drugo in mislim da bo to ena izmed Logitechovih :D
LP
LP
Carpe diem.
Rotaidal ::
Ja. Razor miške imajo to " obolenje". Imel sem že dve in obe sta začeli dvoklikat. Leva in desna tipka.
Kot je rekel primoz+ obstajajo neki manjši posegi, vendar ne za dolgo.
Kot je rekel primoz+ obstajajo neki manjši posegi, vendar ne za dolgo.
Pouh ::
Najboljša rešitev je po moje moj predlog- kontakt sprej. Jaz sem to naredil in mi tako deluje že pol leta brez problema. Vzame ti pa 15min.
Odločil sem se za nakup nove Logitechove miške, rabim pa pomoč pri izbiri.
Prosim da mi kdo pomaga izbrati.
LP
Prosim da mi kdo pomaga izbrati.
LP
Carpe diem.
donfilipo ::
Morda malce čudno ampak poizkusiti ni greh:) Brezžična tipkovnica in miška od BTC5213 RF (kitajska). Mi je všeč da ni dratovja...ampak zadnje čase se dogaja da miška sama simulira desni klik. Kot bi bila neka motnja v radio vezah. In kar je še bolj čudno...miški poberem baterije in pridodam eno staro na drat...vse dela a desni klik, ki mu potem sledi včasih takoj še levi za 'back' se izgleda ne odpravi. In tako zoprno strani brez mojega hotenja begajo nazaj:) Je imel že kdo podobne težave?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
becomes revolutionary act. Orwell
MX518 ali G5. Prva je optična, druga laser.
aha, kakšna je pa razlika? Katero je boljše izbrati?
Carpe diem.
neres ::
Jaz ti odsvetujem Logitech miške, čeprav so večinoma res vzdržljive.
Če hočeš dobro gaming miško vzemi Steelseries Ikari Optical.
Se je precej pocenila, v AGTju jo dobiš za 36€: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/m...
Če hočeš dobro gaming miško vzemi Steelseries Ikari Optical.
Se je precej pocenila, v AGTju jo dobiš za 36€: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/m...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69287 (7987) | yayo |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98883 (55779) | Kr_Edn |
» | Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15735 (14716) | Domobrancek |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11664 (7975) | Sc0ut |