Forum » Pomoč in nasveti » HP Probook pomoč!
HP Probook pomoč!
puska007 ::
Pozdravljeni!
verjetno tema že nekje obstaja vendar se mi je ne da iskati zato bom raje kar tukaj poprosil za pomoč in nasvete! Včeraj sem nabavil HP Probooka 4710s in me zanima glede windowsov! kajti želim namestiti windows xp SP3 pa mi ga nekako ne spusti skozi! ko želi začeti inštalacijo windows, splo mi ne da možnosti do menija inštalacije, mi vrže modro stran z nekim opozorilom kao da se je vse skupaj sesulo!
pomoč!!! morda potrebujem novejše windowse in je bolje da se odločim za windows 7 ali je kaj narobe z compom!!
hvala!!
verjetno tema že nekje obstaja vendar se mi je ne da iskati zato bom raje kar tukaj poprosil za pomoč in nasvete! Včeraj sem nabavil HP Probooka 4710s in me zanima glede windowsov! kajti želim namestiti windows xp SP3 pa mi ga nekako ne spusti skozi! ko želi začeti inštalacijo windows, splo mi ne da možnosti do menija inštalacije, mi vrže modro stran z nekim opozorilom kao da se je vse skupaj sesulo!
pomoč!!! morda potrebujem novejše windowse in je bolje da se odločim za windows 7 ali je kaj narobe z compom!!
hvala!!
Rotaidal ::
Nič ni narobe s računalnikom. Za windows xp moreš v BIOS nastavit IDE namesto SATA.
Ali pa samo namesti windows 7 in ne rabiš spreminjat nič.
Sicer pa tem o tej težavi je ogromno :)
Ali pa samo namesti windows 7 in ne rabiš spreminjat nič.
Sicer pa tem o tej težavi je ogromno :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1356 (1122) | boris22 |
» | Samsung DVD-RW USB SE-208DB/TSBSOddelek: Pomoč in nasveti | 668 (558) | drecos123 |
» | zelo počasno delovanje PC-ja po namestitvi Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1398) | Pentium |
» | Občasna "A disk read error occurred" napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2365 (2200) | B_Weeed |
» | Namestitev Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 5062 (4857) | zaaz89 |