Forum » Pomoč in nasveti » Samsung DVD-RW USB SE-208DB/TSBS
Samsung DVD-RW USB SE-208DB/TSBS
drecos123 ::
Imam zunanjo optično enoto Samsung DVD-RW USB SE-208DB/TSBS in rad bi bootal s to optično enoto ker imam prenosnik brez optične enote in zato sem kupil zunanjo in me zanima kako bi bootal z njo ker mi jo ne pokaže v boot menuju.
Pomoč?
Pomoč?
Nobenega zunanjega napajanja nima samo priklopis na USB vhod in deluje v operacijskem sistemu, v boot menuju pa ne.Bom poskusil z drugim USB vhodom.
Vstavil sem CD v pogon in zaženil v boot menuju in potem mi napiše error.Ta CD je bil za Windowse XP, ko sem dal CD za Linuxe noter je uspešno namestilo in zdaj me zanima zakaj noče namestiti Windowse XP.
Error koda: STOP: 0x0000007B
Prosim za pomoč
Error koda: STOP: 0x0000007B
Prosim za pomoč
kloko ::
Ob instalaciji Windows XP običajno pride do podobnih težav, če setup ne zazna diska. Z računalnikom ni sicer nič narobe glede na napisano, le ustreznih driverjev ni na instalacijskem mediju. To težavo se reši ali s prestavitvijo načina delovanja diska v BIOSu ali z integracijo ustreznih driverjev na instalacijski medij.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Napaka je bila zgleda v CD-ju ker sem na novo zapekel na CD in zdaj mi deluje, vseeno hvala za pomoč
hojnikb ::
drgač ti pa nebi blo treba zarad tega kupit zunanji dvd pogon, ker lahko windows nasnameš tudi na usb kjuč :)
#brezpodpisa
Z usb ključem nisem mogel bootati v celoti vse dol z celega diska, ker sem imel že tri oprecijske sisteme gor, pa nisem mogel povoziti v celoti in namestiti samo enega.Z zunanjim dvd pogonom pa je to v celoti uspelo.
Vseeno hvala za pomoč.
Vseeno hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | namestitev sistema na hp6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2547 (1440) | Zheegec |
» | iščem pomoč WINOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (874) | marc100 |
» | i:instalacija operacijskega sistema DELL OPTIPLEX GX 520Oddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1142) | xerian |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14396 (10769) | MrStein |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2500 (1855) | astrofizik |