Forum » Pomoč in nasveti » posodobitev ATI gonilnikov
posodobitev ATI gonilnikov
anja123 ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če morem pred namestitvijo novih gonilnikov za grafično kartico stare odstranit. Downloadala sem si zadnji catalyst control center zdej pa nevem če ga lahko kr zaženem pa se bo vse namestilo ali morem najprej odstranit starega in potem na svežno namestit novega.
Hvala za odgovore.
Mene pa zanima če morem pred namestitvijo novih gonilnikov za grafično kartico stare odstranit. Downloadala sem si zadnji catalyst control center zdej pa nevem če ga lahko kr zaženem pa se bo vse namestilo ali morem najprej odstranit starega in potem na svežno namestit novega.
Hvala za odgovore.
delfinus ::
Odinstaliraj stare nato restart, nato instalacija novih, potem spet restart. Nato pa uporabljaj veselo, lp, d.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z 7870 - Prosim za pomoč.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1031) | miraldi |
» | Blue Screen - HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2572 (2197) | StarMafijec |
» | problem pri zagonu računalnika!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 583 (564) | gapic_8 |
» | Kako do datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1001) | kixs |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1046) | boštjan |