» »

22" LCD

22" LCD

glistovje ::

jest10 ::

?

barocco ::

zakaj ga boš uporabljal filmi ,igre ,3d obdelovanje?
kakšno grafično kartico ,procesor pa imaš?
npr:če igraš igre in bi na LG-ju igral na 1920*1080 native -potrebuješ močnejšo grafično.srednje/višji razred za normaln FPS...
jaz bi se odločil za Samsunga mam grafiko nvidia gigabyte 8800gt 512mb ,ker igram igre.na LG pa bi moral resolucijo spustit ,to pa spet ni to...
ne vem težko rečem !!
lp barocco

samo kar se tiče karakteristik je LG videti dosti boljši.. sam to me moti ku je LG :) jah večinoma bom uporabljal za igre/photoshop. Kar se pa tiče grafične mam pa trenutno GF7900gs kr stara zadeuca ampak še zmeri vse laufa :P v kratkem tudi pričakujem nov računalnik pa me zanima kaj se mi bl splačal.

lp

kmetek ::

nobenega, DELL 2209WA pelje scat oba.

ta tvoj dell je 100EUR dražji. malo preveč za mojo denarnico :)

in dobro za tvoje oči, ki imaš samo 1. denar že lahko pogrešaš, greš 2-3x manj ven, manj kadiš.....če se hoče se da :D

jest10 ::

V bistvu le 60EUR dražji

verjamem da je dost bulši DELL sm tu je ze dost cvenka zame :P niti nism nek zahteven uporabnik. za teh 60EUR dobim že grafično :) kaj pol? LG al SAMSUNG ? :)

Vsi smo nezahtevni uporabniki, pa kupimo avto za 30.000EUR :)

Še enkrat: uporabljal boš photoshop -> DELL 2209WA. Pa nehaj stokat za 60EUR.

Jaz bi tudi lahko že davno vzel 24'' TN jajca za 200EUR, pa ne bom. Ker oči imamo samo ene.

ma dj no.... avto vozm za 5000EUR hehe tok da monitor od 160EUR bo tud cool :) ne da sm škrt ampak trenutno nimam dodatnih 60EUR :) pa še LCD mi je krepal (SAMSUNG 214t) in sm biu kr zadovoljen z njim. rabm enga čimprej za klikat :)

no vidiš 214t je imel PVA/MVA matriko, sedaj greš pa na slabše.

8-O ej pa kaj se splača dat ta monitor zrihtat. trenutno utripa kot zmešan, pa sm mau gledou po netu kaj je narobe in pravjo da je treba menjat elektrolite. se mi splača tu rihtat? kok bi tu koštali bi bistveno zanima... ta lcd je je biu par let nazaj 160.000 SIT in morm rečt da je odslužu svoje in nebi blu nč narobe če bi še delou :)

Golden eye ::

probi napajanje od monitorja na drugo utičnco premaknt ali pa osveževanje nastav na 60hz oz. 75hz

sm že probal. isto dela....

g. Oden ::

sm že probal. isto dela....

Jah, očitno je odslužil. Če misliš da se ti splača ga nesi na servis, ampak verjetno te bo to stalo več kot solidn nov LCD.

psytoma ::

Marxel ::

Hello, jaz imam TEGA in sem full zadovoljen. Samsung ruls...:D

tako da ti priporočam Samsunga,

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Marxel ()

IgorGrozni ::

Meni je utripal Viewsonic VP2030P zaradi pregrevanja. Snel sem zadnjo plastiko, malo prepihal in zdaj dela brez utripanja na VGA izhodu grafične.
Poiskusi :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri monitor?

Oddelek: Kaj kupiti
379479 (7728) Golnar
»

kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35850707 (22352) silo
»

Kateri LCD ekran

253286 (2456) xnnx
»

Kater 22" monitor

253547 (2142) axi145
»

Kateri zaslon?