» »

Remote dostop?

Remote dostop?

Racunalnik ::

Enkrat se mi je nekdo priklopil remote na moj pc in ga kontroliral, tako da sva uporabila nek zastonj program, ce ni bilo kar na online strani in sem jest dobil neko kodo za sprejet in ko sem to sprejel se je on meni priklopil na PC, pozna kdo?

OK.d ::

logmein
LPOK.d

DareKri ::

TeamViewer

Je FREE, le pri inštalaciji potrdi, da ga boš uporabljal v zasebne namene.
Plačljivi TeamViewer je popolnoma enak FREE (ima iste funkcije), plačajo pa ga tisti, ki želijo vanj dodati svoj logo.

Mislim da bo tale logmein, a to morata obe strani registrirat z podatki, al samo jest, pa bom potem drugi strani poslal tisto kodo?

Zam zanima me princip ali morata oba pcja imeti kej od tega programa nalozen na pcju al kako to gre in ce se to lahko potem veckrat uporablja ali je samo za 1 dan?

OK.d ::

samo domači pc ima inštaliran program, na drugi strani če želiš dostopart do svojega compa je vse online(registracija+vpis svoje kode)
LPOK.d

Sej to je problem ker jest rabim da ima moj pc tezji del, skaterim hocem dostopati do nekega pcja katerega je lastnik totalen laik da on nima komplikacij.

Zgodovina sprememb…

fosil ::

Obstajajo tudi take variante, recimo slovenski ISL Light, vendar so plačljive.

Maš pa sicer tudi neko brezplačno preizkusno obdobje.
Tako je!

Decko100 ::

TeamViewer

Je FREE, le pri inštalaciji potrdi, da ga boš uporabljal v zasebne namene.
Plačljivi TeamViewer je popolnoma enak FREE (ima iste funkcije), plačajo pa ga tisti, ki želijo vanj dodati svoj logo.

Tale je tudi zame najboljši...:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Alternativa TeamView-erju ali zamenjava IDja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
9219193 (15349) MrStein
»

TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5315897 (10125) Saul Goodman
»

Iščem program za Android, ki bi mi omogočal dostop do mojega Pc-ja ki je doma

Oddelek: Programska oprema
163119 (2666) barakus
»

Remote Desktop

Oddelek: Omrežja in internet
203017 (2414) Yacksy
»

Beleženje dinamičnega IPja?