Forum » Programska oprema » msn problem
msn problem
Robocop1 ::
Danes sem formatiral računalnik, tako da ne rabim posebej poudarjat, da še nimam ničesar gor.
Namestil sem samo Windows Live Messenger in problem je v tem, da mi ne dela. Ko kliknem "Vpis" se sploh ne prikaže animacija za vpisovanje. Probal sem že več različic programa Windows Live, a mi do zdaj nobena ne dela. Čudno mi pa je to, da dela aMSN ali eBuddy.
Mogoče kdo ve kaj je narobe z Windows Live Messenger? Ali pa vsaj kakšen predlog, bi mi zelo prav prišel.
Namestil sem samo Windows Live Messenger in problem je v tem, da mi ne dela. Ko kliknem "Vpis" se sploh ne prikaže animacija za vpisovanje. Probal sem že več različic programa Windows Live, a mi do zdaj nobena ne dela. Čudno mi pa je to, da dela aMSN ali eBuddy.
Mogoče kdo ve kaj je narobe z Windows Live Messenger? Ali pa vsaj kakšen predlog, bi mi zelo prav prišel.
Robocop1 ::
Sem že popravil msn. Zdaj me pa še nekaj zanima, pa da ne bom odpiral nove teme, bom kar sem napisal.
Imam naložen Windows Live Messenger (Delovna različica: 14). Rad bi si naložil še Windows Messenger Discovery, zdaj me pa zanima:
- Bo namestitev Discovery-ja odstranila obstoječi WLM ali samo doda nove funkcije?
- Moram namestiti prej še kater drug program, ali lahko namestim Discovery?
- Nekateri Discovery-ja ne priporočajo (ker naj bi pokvaril - onemogočil prijavo v WLM, pa tudi odstranit naj se ga ne bi dalo). Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem - se splača namestit?
Imam naložen Windows Live Messenger (Delovna različica: 14). Rad bi si naložil še Windows Messenger Discovery, zdaj me pa zanima:
- Bo namestitev Discovery-ja odstranila obstoječi WLM ali samo doda nove funkcije?
- Moram namestiti prej še kater drug program, ali lahko namestim Discovery?
- Nekateri Discovery-ja ne priporočajo (ker naj bi pokvaril - onemogočil prijavo v WLM, pa tudi odstranit naj se ga ne bi dalo). Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem - se splača namestit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76312 (16953) | tilinho20 |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9524 (5097) | Zoro3 |
» | messenger - hoče nadgradnjo - ne morem nadgradit - kaj naj storim?Oddelek: Programska oprema | 2153 (1727) | cucolino |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8651 (4858) | KTr1sk |
» | Windows Live Messenger 9.0 errorOddelek: Programska oprema | 1732 (1459) | jan01 |