Forum » Slo-Tech » Šport na Slo-Tech?
Šport na Slo-Tech?
madonch ::
Opazil sem, da je na slo-tech-ovem forumu mogoče debatirati že o raznovrstnih temah: kultura, znanost, igre, ... eno večje področje našega vsakdana pa vendarle manjka. S tem mislim šport in rekreacijo.
Prav bi blo, da bi tudi o tem malo kresali mnenja, saj vendar ni zdravo ves dan presedet za računalnikom in mogoče bi ravno tak forum marsikomu dal malo spodbude, da bi šel malo ven zmigat svojo rit ali se celo začel ukvarjat s kakim športom.
Bi pa blo dobro, da bi se govorilo v takem forumu o naši rekreaciji in ne o raznih zahovičih in šumaherjih, ker tega je že drugje preveč.
Kaj menite? A se splača tudi svoje telo malo navit, da ne bomo samo računalnikov?
Pa še neki: zmenmo se, da srfanje po spletu ne šteje za šport, OK?
Torej? rolate?, kolesarite?, plavate?, laufate?, smučate?, sankate?, se kepate?
Prosim povejte mnenja o tem predlogu.
Prav bi blo, da bi tudi o tem malo kresali mnenja, saj vendar ni zdravo ves dan presedet za računalnikom in mogoče bi ravno tak forum marsikomu dal malo spodbude, da bi šel malo ven zmigat svojo rit ali se celo začel ukvarjat s kakim športom.
Bi pa blo dobro, da bi se govorilo v takem forumu o naši rekreaciji in ne o raznih zahovičih in šumaherjih, ker tega je že drugje preveč.
Kaj menite? A se splača tudi svoje telo malo navit, da ne bomo samo računalnikov?
Pa še neki: zmenmo se, da srfanje po spletu ne šteje za šport, OK?
Torej? rolate?, kolesarite?, plavate?, laufate?, smučate?, sankate?, se kepate?
Prosim povejte mnenja o tem predlogu.
leposemejte :-)
Gandalfar ::
hitrostno tipkanje ;-)
sorry .. nisem se mogu premagat =)
Drgac pa neki sporta seveda je. Rolerji all the way.
sorry .. nisem se mogu premagat =)
Drgac pa neki sporta seveda je. Rolerji all the way.
madonch ::
Nekaj malega športa sicer je, ampak po moje bi blo fajn če bi se odprla v forumu sekcija Šport in Rekreacija, da bi to blo vse na enem mestu kjer bi se lahko malo hvalili, komu je že uspelo prikolesarit na Vršič, ali priplezat na Triglav, dokler ne bi drug drugega tolk sprovocirali, da bi pol res šli to počet.
Seveda bi rad slišal še mnenja drugih, če je sploh kdo zainteresiran za tako sekcijo.
Seveda bi rad slišal še mnenja drugih, če je sploh kdo zainteresiran za tako sekcijo.
Matek ::
You got my vote.
Sicer sam ničesar ne trenioram al kaj takega, vendar pa ob priložnosti zmeraj grem igrat fuzbal na igrišče.
Drgač pa rad tudi tekme gledam, a to šteje?
Sicer sam ničesar ne trenioram al kaj takega, vendar pa ob priložnosti zmeraj grem igrat fuzbal na igrišče.
Drgač pa rad tudi tekme gledam, a to šteje?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ABX ::
Jaz redno prakticiram boksanje po tipkovnici, nogobrc ohišja ter metanje kladiva (beri miške).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
rc-car ::
Tudi jaz sem za!
Sicer pa drugače kadar imam le priložnost (sem na morju in piha veter) windsurfam, doma pa kolesarim, igram nogomet ob kaki priliki...
Kaj pa pravijo big bwane?
Sicer pa drugače kadar imam le priložnost (sem na morju in piha veter) windsurfam, doma pa kolesarim, igram nogomet ob kaki priliki...
Kaj pa pravijo big bwane?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Tomi ::
Ja, vsekakor sem za šport, ker ni ga boljšega kot lepa cesta in moja specialka. Ok, mogoče jogging s kakšno dobro punco, samo tega ne dobiš vsak dan
Se pa strinjam, da bi bilo treba malo preurediti oddelke.
Se pa strinjam, da bi bilo treba malo preurediti oddelke.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postal sem razdražljiv za znoret (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12400 (7530) | kuall |
» | Odnos družbe do iger (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39423 (34830) | m0LN4r |
» | Finančni vložki v vrhunski šport in nacionalna korist od tegaOddelek: Loža | 5118 (4913) | judoka |
» | Plavanje kot rekreacija?Oddelek: Loža | 12922 (7737) | kuglvinkl |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 3429 (2473) | ahac |