Forum » Mobilne tehnologije » Problem pri mobitelu Samsung SGH-i900 Omnia
Problem pri mobitelu Samsung SGH-i900 Omnia

DeathKiller ::
Živjo, danes sem dobil nov telefon Samsung SGH-i900 Omnia. Nato sem se hotel povezati na Wireless. Vse se je povezalo, vse connected. Ko sem pa šel na internet explorer (IE), se mi je telefon povezal z GPRS-jem, katero ni prav. želim se prijaviti naq IE, z Wirelessom. (ko pa sem se prijavil na Windows Live Messenger mi je šlo normalno prek Wirelessa.
Zakaj na IE noče biti povezan z Wirelessom? (imam še na kartico, zato se mi vsaka sekunda šteje, ko imam prižgan GPRS).
Zakaj na IE noče biti povezan z Wirelessom? (imam še na kartico, zato se mi vsaka sekunda šteje, ko imam prižgan GPRS).

severjug ::
Pri GPRS se ne šteje čas povezave,ampak prenešeni podatki.Pri WM napravah je problem,ker te ne vprašajo kot recimo pri simbyanu preko česa se bi rad povezal.Najbolje je,da si inštaliraš program nodataHTC.Ta ti blokira GPRS povezavo.In potem program poišče drugo,ki je na voljo v tem primeru wireless.Če pa rabiš spet GPRS povezavo pa pač to nastaviš v nodataHTC.Sem pa bral,da imajo nekateri programi težavo s wireless povezavo tako,da preden ne poizkusiš ne boš vedel.Internet explorer bo že delal preko wireless.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 125479 (34305) | Kunte |
» | USB modem na router-juOddelek: Kaj kupiti | 4238 (3871) | Timotko |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3786 (3546) | ToJo |
» | Kako do internetaOddelek: Omrežja in internet | 1281 (1038) | Tody |