Forum » Pomoč in nasveti » VLC vprašanje
VLC vprašanje
OGLoc ::
Pozdravljeni!
V računalniški učilnici admin pač kontrolira kaj delamo prek italc vlcja. Zanima me če obstaja kak način da on
a) Vidi sliko na mojem računalniku a jaz počnem popolnoma nekaj drugega. (finta ko pri oceanovih 11) :D
b)Sploh ne vidi slike na računalniku
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem
V računalniški učilnici admin pač kontrolira kaj delamo prek italc vlcja. Zanima me če obstaja kak način da on
a) Vidi sliko na mojem računalniku a jaz počnem popolnoma nekaj drugega. (finta ko pri oceanovih 11) :D
b)Sploh ne vidi slike na računalniku
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem
Pyr0Beast ::
A ni to kaznivo početje celo ?
(naloži si linux iz Usb ključa)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
OGLoc ::
A ni to kaznivo početje celo ?
po kakšni logiki bi bilo to kaznivo početje?
Pač profesorca ne bi vidla več mojega okna prek vncja big deal.
In nmorem si naložit linuxe če pa delamo v windows okolju.
zee ::
Ja, prinesi svoj racunalnik.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
djzanexis ::
No zadevo smo ugotovili z sošolci. Naši računalniki so razdeljeni na vzdrževalec in dijak. Vzdrževalec ima vse pravice. Torej se prijaviš kot dijak in v cmd spremeniš geslo za vzdrževalca in se prijaviš kot vzdrževalec, potem pa odpreš msconfig in izklopiš italc in se odjaviš ter prijaviš nazaj na up. račun dijak. Dela vse dokler računalnika ne izklopiš ali resetiraš, vsaj nam je delovalo. Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop - Windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 5500 (3127) | NoName |
⊘ | Računalniški strežniki v tundri za ogrevanje tople gredeOddelek: Znanost in tehnologija | 1184 (904) | zee |
» | Nekdo mi vdira v računalnikOddelek: Loža | 3734 (1916) | OmegaBlue |
» | Predladajte mi linux sistem, kateri se boota iz usb kljucka.Oddelek: Operacijski sistemi | 1993 (1523) | Jst |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1024) | hruske |