» »

Občasno Bliskanje

Občasno Bliskanje

AtaStrumf ::

Med špili mi vsake toliko časa malo bliskne bela svetloba in potem vse normalno dela naprej do naslednjega bliska, kar je lahko kmalu ali pa tudi ne. Imam Hercules 3D Prophet 2MX (GeForce2MX), duron 800, Abit KT7A, 192 MB RAM. A je to kaj narobe, razen da malce nervira?

miranpozar ::

Ponavadi se tako začne obnašati pokvarjen monitor. Nisi napisal kateri monitor imaš in koliko je star.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

pramarko ::

Probaj si instalirati Detonator drajverje. Meni so drajverji od izdelovalca nagajali, z detonatorji pa je vse OK.

Senitel ::

Dej gor Detonatorje 6.31

msmiha ::

Mislim, da ti bo monitor crknu! Če se ne motim bo šel trafo.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Senitel ::

Ti sam Detonatorje 6.31 dej gor...:D

Imam že točno te Detonatorje (6.31)
In Kolegu isto dela z isto kartico (Hecules Prophet 2MX) in skor istim računalnikom a drugim monitorjem. Jaz imam Hyundai-ja Delux Scan 5870 on pa nevem kaj. Na GeForcu imam napihnjen konderzator. A je to lahko kaj resnega. Nič ga nisem navijal!:|

Tzar ::

Meni z mojinm Cardexpertom GeForce 2 MX isto dela, vsake tolk cajta slika v spilu ful utripne.
Monitor je pa ADI 17" 5+.
Pa ne verjamem da je kj z monitorjem, k drgač dela vse normalno.
:|
Življenje je lepo!

VASkO ::

meni je tudi delalo, ko sem imel gor det6.31 in pa DX8, zmes sem moral na novo instalirati win98, samo sem dal pol raje gor DX7.0a in zdaj dela normalno brez bliskanja.

Thanks za Feedback!:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GeForce 2 - Manli (!?)

Oddelek: Strojna oprema
151236 (1013) abcde7
»

Elsa X vs. MSI 818

Oddelek: Pomoč in nasveti