Forum » Igre » tournament 2003
tournament 2003
Sokrates ::
Ja to igro že nažigam kar nekaj dni in je full zahtevna tako za igralca še bolj pa za mašino. Imam Radeon 8500 275/275 in res. 1024x.. in AMD 1800+ 256 Mb Ram in vam povem, da ji je komaj kos imam pa kar nekaj stvari na dobrih detaljih in grafiko nastavljeno na performance in driverji so od omegaplutonium_xk1107_rr3. Še vtis o igri je veliko arifaktov saj pri meni verjetno grafična dela na 105% zmoglivosti in to zato.
Pa lep pozdrav.
Pa lep pozdrav.
- zaklenil: Predator ()
Predator ::
jaz mam počasi občutek da se prodajalci hardwara zmenijo z proizvajalci igre da dajo eno beto ven ki šteka na vsem živem da folk prepričajo da rabijo nepotreben super hardware
super primer tega je sof2, še danes me ljudje prepričujejo da zato rabiš super računalnik pa da ma špil ful bugov potem so pa užaljeni ker se jim v glavo režim
tema se seveda zaklepa, razlag mislim da je očiten
super primer tega je sof2, še danes me ljudje prepričujejo da zato rabiš super računalnik pa da ma špil ful bugov potem so pa užaljeni ker se jim v glavo režim
tema se seveda zaklepa, razlag mislim da je očiten
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tiha,hitra? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6105 (4487) | svetetko |
» | Obsežen benchmark grafičnih kartic?Oddelek: Kaj kupiti | 1760 (1458) | st0jko |
» | ati ali geforce (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8261 (6343) | Razerzone |
» | Core 2 Quad ali Core i7Oddelek: Kaj kupiti | 3108 (1789) | CaptObvious |
» | Prosim pomagajte z nasvetom kaj izbrati med temi komponentami!Oddelek: Kaj kupiti | 1696 (1419) | koyotee |