Forum » Strojna oprema » Problem Vaio
Problem Vaio
schorson ::
Lp,
uporablam prenosnik Sony Vaio VGN-TZ31XN 11,1. Računalnik deluje odlično razen ko ga priklopim na ekran miško in tipkovnico imam težave s sliko na ekranu Asus 22. Težave s sliko se mi pojavijo samo takrat ko laptop vključim na elektriko, ko pa je pa ni priklučen na adapter pa je slika na ekranu asus odlična. Torej ko je vključen na adapter se težave s sliko kažejo tako da mi po ekranu letijo črte, ki sploh niso tako zelo moteče, vendar me moti in kvari oči.
Prosim pomoč!
hvala in lp
uporablam prenosnik Sony Vaio VGN-TZ31XN 11,1. Računalnik deluje odlično razen ko ga priklopim na ekran miško in tipkovnico imam težave s sliko na ekranu Asus 22. Težave s sliko se mi pojavijo samo takrat ko laptop vključim na elektriko, ko pa je pa ni priklučen na adapter pa je slika na ekranu asus odlična. Torej ko je vključen na adapter se težave s sliko kažejo tako da mi po ekranu letijo črte, ki sploh niso tako zelo moteče, vendar me moti in kvari oči.
Prosim pomoč!
hvala in lp
- spremenil: schorson ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ekran žmrkaOddelek: Strojna oprema | 1656 (1139) | jozekuch |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7680 (3017) | KTr1sk |
» | DVI D (dual) to vga adapterOddelek: Zvok in slika | 2420 (1350) | meganboj |
» | Lahek prenosnik do 1000 evrovOddelek: Kaj kupiti | 1780 (1521) | alphasaphir |
» | Slika na Monitorju in TVOddelek: Pomoč in nasveti | 922 (830) | Niccodemi |