Forum » Omrežja in internet » Ruter WRT160NL problem
Ruter WRT160NL problem
letmein ::
Danes je treslo v naso bajto, skurlo je el. omarco ter ko sem prisel domov pa tudi net ,telefon nic ni delal tako da sem se danes cel dan zajebaval z elektricarji.Dej mi je ratalo usposobit telefon , internet pa mi deluje samo preko direketno preko t-2 modema, sem jih klical in je pri njih vse vredu. Imam sicer Visto ki mi dela ze 2 leti vredu , dej nevem ali mi je tudi obe mrezni kartici poskodovalo ker enkrat dela drugic ne, probal vse kable tako da sem ciz zmeden. Najvec kar mi rata je povezat komp z ruterjem tako da lahko dostopam do nastavitev , od ruterja setup(cd ki ga dobis pogleg) mi sploh nezazna da je ruter povezan z t-2 modemom tako da nevem kaj mi narediti, upam da mi bo kdo znal pomagat.Na kratko ruter se ne more povezat na net in jaz nevem kako to odpravit.
P.s dodal bi tudi da imam tudi IPTV ki dela normalno.
P.s dodal bi tudi da imam tudi IPTV ki dela normalno.
krofeta ::
Najprej lahko probaš resetirati router in ga spraviti v tovarniške nastavitve. Postopek boš našel v navodilih. Če ti to ne uspe je skoraj gotovo tudi router odpovedal. Ostane ti še servis, če bodo lahko kaj naredili. Tudi mrežne kartice pogosto skuri, lahko ti kaže, kot, da imaš povezavo v bistvu pa mrežna kartica ne deluje ali pa skozi obnavlja povezavo.
letmein ::
Mislim da vem kaj je narobe , danes dobil novo mrezno tako da je zdaj mrezna izkljucena , skurjena sta po mojem mnenju LAN 1 port na modemu ter Internet port na ruterju, kajti lokalna mreza deluje na ostalih 4 portih od ruterja brez problema , ce dam direktno preko modema na lan 1 port ne dela nobeden od treh raculanikov v bajti na osatlih treh pa deluje. Mislite da bi garancija za ruter sla skozi ce bi jim zamolcal o streli ker zazgano ne zgleda nikjer nic..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: letmein ()
BlaY0 ::
Narediš se neukega in probaš. Verjetno ga bodo dali popraviti in tam bodo ugotovili da je skurjen. To ti bodo sporočili po mesecu in pol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 570033 (6862) | c23po |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14913 (13502) | styled |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3893 (3367) | NeMeTko |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11608 (9119) | Kyou |
» | težava z ruterjem, T2Oddelek: Omrežja in internet | 4633 (4274) | solatko |