Forum » Programska oprema » Učenje z računalnikom
Učenje z računalnikom
HairyFotr ::
Letos za predstavitev snovi in učenje, namesto na nepregledne kupe papirja, stavim na tehnologijo.
Trenutno uporabljam Personal Brain za mindmape, Anki za ponavljanje pri bolj piflarskih predmetih, pa s par kolegi imamo skupno Dropbox mapo.
S katerimi programi si ostali lajšate učenje/delate zapiske/sodelujete s kolegi?
Trenutno uporabljam Personal Brain za mindmape, Anki za ponavljanje pri bolj piflarskih predmetih, pa s par kolegi imamo skupno Dropbox mapo.
S katerimi programi si ostali lajšate učenje/delate zapiske/sodelujete s kolegi?
Tale tema zadnjič ni ravno vzletela.. poskusimo znova zdaj, ko vsi študiramo za izpite.
Od takrat sem se naučil dve uporabni zadevi, ki nista ravno računalniški:
Speed reading in boljša organizacija časa (zame tale varljivo preprosta metoda dela super)
Od takrat sem se naučil dve uporabni zadevi, ki nista ravno računalniški:
Speed reading in boljša organizacija časa (zame tale varljivo preprosta metoda dela super)
Okapi ::
Odvisno, kaj delaš. Če je to kaj ustvarjalnega, je po mojem najslabše, da te nekaj zmoti sredi dela in na silo prekineš, ko ti morda ravno najbolj steče. Če počneš nekaj dolgočasno rutinskega, je pa morda v redu.
O.
O.
Se strinjam... ampak študiranje za izpite je večinoma precej neustvarjalno.
Je pa že osnovno dolžino cikla včasih fajn malo skrajšat/podaljšat, glede na to kaj misliš počet.
Je pa že osnovno dolžino cikla včasih fajn malo skrajšat/podaljšat, glede na to kaj misliš počet.
Gandalfar ::
Dobro je tole. Sem sedaj naredil dva seta in koncal nek report, ki je zahteval dosti koncentracije. Vprasanje pa, ce imam dovolj samokontrole, da bi cel delovni dan takole si urejal.
Recimo, da sem bolj zagovornik produktivnega bluzenja - http://www.lifeclever.com/how-to-procra...
Recimo, da sem bolj zagovornik produktivnega bluzenja - http://www.lifeclever.com/how-to-procra...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpit za voditelja čolna (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32068 (18531) | Invictus |
» | Informatika VŠ (Ekonomska šola Murska Sobota)Oddelek: Šola | 2415 (2060) | lebdim |
» | Pametnejši (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22310 (18390) | GrimReaper |
» | Polifazno spanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9953 (7662) | MrBrdo |
» | Kako se pripraviti do učenja??? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14719 (13598) | DoloresJane |