Forum » Mobilne tehnologije » mobitel
mobitel
zelenjava ::
PozdravljenI!
Kupil sem nov telefon, alcatel skratka mobitelov aparat je, to in me zanima zakaj je zaklenjen za druge sim kartice. Npr simobil sim neče sprejeti.Zakaj to saj sem ga kupil v prosti prodaji.Ali je morda zato, ker je ta telefon narejen že par let nazaj, je še starejša serija, ker takrat so jih še zaklepali.
Kupil sem nov telefon, alcatel skratka mobitelov aparat je, to in me zanima zakaj je zaklenjen za druge sim kartice. Npr simobil sim neče sprejeti.Zakaj to saj sem ga kupil v prosti prodaji.Ali je morda zato, ker je ta telefon narejen že par let nazaj, je še starejša serija, ker takrat so jih še zaklepali.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Bor H ::
Bi znal bit da je to krivo, če si prepričan da je zaklenjen in nisi zaradi njega vezan k pogodbi bi ti ga kot poznam prakso mogl zastonj odklent.
UNIVERZUM ::
po moje je telefon iz kakšne njihove prejšnje naročniške akcije in so ga zaklenil. Ko so ga nadomestil z drugim telefonom, jim je ta ostal in so ga ponudili v prosto prodajo. Seveda preleni, da bi jih prej odklenili. Tipično
Če je bil telefon kupljen izven naročniške akcije (brez vezave), ga nesi nazaj in zahtevaj brezplačen odklep.
Če je bil telefon kupljen izven naročniške akcije (brez vezave), ga nesi nazaj in zahtevaj brezplačen odklep.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
zelenjava ::
Ali kdo ve, kje bi dobil
kodo za odklep telefona alcatel, OT332 na simobilovo omrežje.Hvala za odgovor.
kodo za odklep telefona alcatel, OT332 na simobilovo omrežje.Hvala za odgovor.
AndrejS ::
Če si ga kupil v prosti prodaji jim ga nesi nazaj... pa naj porihtajo ali pa dajo drugega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung odklenjene Galaxy Note 3 zaklepa na regijeOddelek: Novice / Android | 12404 (5688) | PrimozR |
» | Zaklenjen mobilni telefon kupljen v prosti prodajiOddelek: Mobilne tehnologije | 4861 (4601) | Jeremias |
» | Res ni več telefonov, zaklenjenih na omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6544 (5993) | St235 |
» | Ali so Simobilovi mobiteli odklenjeni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3417 (2973) | Ted |
» | (Ne)zadovoljstvo slovenskih mobilnih operaterjevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2964 (2964) | Tero |