Forum » Programiranje » [delphi] Odpiranje novega okna
[delphi] Odpiranje novega okna

Mendex ::
Lep pozdrav!
sem povsem nov na področju programskega jezika Delphi. In sicer delam en program in me moti to, da, ko dam novo formo in želim iz enega okna odpreti drugo da se pojavita dva okna. Sedaj pa me zanima kako bi naredil, da se vse operacije dogajajo v samo enem oknu? Kot sem že omenil sem nov in nimam izkušenj s tem tako, da spreglejte kako mojo neumnost, ki sem jo napisal. Hvala!
Komentarji zaželeni!
sem povsem nov na področju programskega jezika Delphi. In sicer delam en program in me moti to, da, ko dam novo formo in želim iz enega okna odpreti drugo da se pojavita dva okna. Sedaj pa me zanima kako bi naredil, da se vse operacije dogajajo v samo enem oknu? Kot sem že omenil sem nov in nimam izkušenj s tem tako, da spreglejte kako mojo neumnost, ki sem jo napisal. Hvala!
Komentarji zaželeni!
- spremenil: Gandalfar ()

joze67 ::
Če se pojavita dva okna, je nekaj narobe s tvojo kodo. Verjetneje je, da se ti pojavi novo okno in te moti, da je staro ostalo vidno. Enostavno ga skrij (Hide) ali zapri (Close). Prav tam, kjer pokličeš novo okno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome X pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 673 (524) | Suly |
» | Zvok na zvočnikih in slušalkah hkratiOddelek: Pomoč in nasveti | 1775 (1587) | Fupi |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16569 (11159) | clix |
» | Večni boj "photo-editing" gigantovOddelek: Programska oprema | 1690 (1432) | Matev |
» | Omrežno gesloOddelek: Programska oprema | 1614 (1478) | kuntek |