Forum » Omrežja in internet » IP telefonija
IP telefonija
l33t ::
Vem da za tak nacin telefoniranja potrebujes pac tak telefon. A bi se dalo kako druace tudi telefonirati preko Neta: recimo da mas slusalke z mikrofonom in kak program?
SLOWWWeb.net ::
Obstajo programi, ampak so nažaslot plačljivi. Lahko pa probaš tudi amis.tel storitev . Men se je zelo dobro obnesla za klice v tujino. Sice res ne daleč, ampak je kakovost pogovorov kar zelo dobra. Sicer pa dobiš v comtronovih trgovinah tudi poseben aparat, ki nosi oznako IP telefobnija
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
andrej ::
najnovejsa verzija Windows Messengerja ma to vgrajeno:
"
Make voice calls from your computer to a phone anywhere in the world, have video conversations, and take advantage of several ease-of-use enhancements like grouping your contact list, new task-based menus, and cool, new emoticons.
"
Kolko stane zadeva pa ne vem. poglej na messenger.microsoft.com
"
Make voice calls from your computer to a phone anywhere in the world, have video conversations, and take advantage of several ease-of-use enhancements like grouping your contact list, new task-based menus, and cool, new emoticons.
"
Kolko stane zadeva pa ne vem. poglej na messenger.microsoft.com
Mogoče se motim, amapak mislim da to v SLO ne dela oz. ni omogočeno.
Ena stran, ki se ukvarja s tem: tukaj imaš celo brezplačen program,...povej če ti dela .
Ena stran, ki se ukvarja s tem: tukaj imaš celo brezplačen program,...povej če ti dela .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SLOWWWeb.net ()
za WM ne vem ce pri nas dela. Pogovarjanje preko neta dela ok, na telefon pa se nisem probal tak da ne morem rect. Cisto mozno pa je, da v slo tega ni mozno uporabljat.
l33t ::
Ta servis ni zastonj.
Lahko si oizberes Slovenijo torej bi moglo delat.
Brezveze samo da probam pa se mi ne splaca ven dat denar.
Lahko si oizberes Slovenijo torej bi moglo delat.
Brezveze samo da probam pa se mi ne splaca ven dat denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l33t ()
ABX ::
andrej: in spodaj piše T3 racommended :)
Drugače za odlično IP telefonijo je potreben 64k kanal in ping pod 50 ms.
Drugače za odlično IP telefonijo je potreben 64k kanal in ping pod 50 ms.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ma na telefonih tudi nimas vedno odlicne povezave - se poseben na mobilcih. Jaz sem na ISDN-u dosegal kar spodobne kakovosti, sicer ne direkt do telefona ampak do drugega uporabnika WM-ja.
Ziga Dolhar ::
Za komunikacijo s kolegi sem lep čas uporabljal ICQ Phone, to na enokanalnem ISDNju. Edini problem je bla moja crappy angleščina :].
madmitch ::
net2phone je resda plačljiv, dela pa presenetljivo dobro. Jaz ga uporabljam za nekaj bolj eszotičnih držav, kot so Trinidad & Tobago, Dominikanska rep., Hong Kong. Celoten znesek, ki ga plačam mesečno za telefoniranje sem zbil s 123k SIT na 60 - 70 k SIT. Moraš imeti kreditno kartico, to je res, vendar se večinoma splača, tudi signal je presenetljivo dober, predvsem sedaj, ko sem na ADSL (tudi na ISDN 1 kanal je bil enak.).
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
l33t: saj si reku da je vseno če je za plačat.
madmitch ::
andrej: sedaj, ko to klicanje vrača rezultate, ni problem. Pač strošek. nekateri ga imajo z repromaterialom in podobnim, jaz pa s telefonom.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3138 (2485) | wifi4all |
» | Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 21858 (12713) | madmitch |
» | Voipstunt in brezplačni klici v nekatere državeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7129 (5476) | Jst |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17193 (11820) | Tr0n |
» | Teličkovo nabijanje!Oddelek: Omrežja in internet | 2657 (1852) | madmitch |