Forum » Omrežja in internet » Lahko siolov sinope 568+ deluje kot repetitor?
Lahko siolov sinope 568+ deluje kot repetitor?
gregor_m ::
Da pojasnim, če sem se mogoče narobe izrazil.
Sosed ima dostop do interneta, do katerega tudi jaz dostopam. Signal njegovega routerja pa seže samo do ene sobe v mojem stanovanju pa še to ob neposredni bližini okna. Zato bi uporabil siolov sinope kot repetitor, če je to možno.
In ja z sosedom sva dogovorjena z deljeno uporabo interneta, ker pri nas ni možen.
Sosed ima dostop do interneta, do katerega tudi jaz dostopam. Signal njegovega routerja pa seže samo do ene sobe v mojem stanovanju pa še to ob neposredni bližini okna. Zato bi uporabil siolov sinope kot repetitor, če je to možno.
In ja z sosedom sva dogovorjena z deljeno uporabo interneta, ker pri nas ni možen.
Spajky ::
Ne omogoča WDS funkcije, zato ne boš mogel uporabit Sinopeja. Sosed naj nastavi wifi na B-Only, bo neslo dlje! Enako nastavi tudi ti wifi konekcijo. Pa probaj če bo kaj bolje, ker se mi zdi, da imaš prenosnik
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
gregor_m ::
Ja sem se danes še dodatno pozanimal in ugotovil da res ne podpira WDS. B-only imam že nastavljen. Verjetno bi pomagalo če bi izklopil enkripcijo sam to pa ne bi bila pametna ideja.
Sicer imam prenosnik in dodatno še USB WiFi, bo treba nekje dobit kakšen router z WDS za testirnaje.
Sicer imam prenosnik in dodatno še USB WiFi, bo treba nekje dobit kakšen router z WDS za testirnaje.
Spajky ::
naj sosed na anteno montira še en Frupi Tetrapak ali pa probaj s ključkom še kaki drugi Tetrapak
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11946 (9800) | Pyr0Beast |
» | Router, ki vleče cca 40m iz ene hiše v drugo?Oddelek: Omrežja in internet | 2072 (1463) | MrStein |
» | Wifi antena na siolovem sinopeOddelek: Strojna oprema | 4223 (2988) | 333333 |
» | Problem z USB modemomOddelek: Omrežja in internet | 1592 (1365) | blackbfm |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3349 (2624) | Spajky |