Forum » Omrežja in internet » Linksys WRT54G2 firmware težava...
Linksys WRT54G2 firmware težava...
SmeskoSnezak ::
Ne vem, kak bi sploh težavo opisal.
Tale ruter ima drugačen firmware. In sicer od ALL1294B (DSL-router) ruterjev. Namreč na ruterju je napisana tale oznaka, spletni vmesnik pa je tudi različen od večine (original bi rekel) linksys ruterjev, ki sem jih videl. Je pa dejansko Linksys WRT54G2 V1 ruter.
No, rad bi pa namestil original linksys firmware. Ali pa celo dd-wrt, saj je strojno podprt na tem ruterju. Nekaj sem že brskal po dd-wrt strani in se mi zdijo navodila kar mal komplicirana (da bi moral kar nekajkrat resetirat ruter, ip.)
Nikoli še nisem tega počel, pa tud nočem nič pokvarit in zato vas sprašujem za pomoč. Če bi mi kdo napisal celoten postopek "for dummies" in to v slovenščini, kak se firmware nadgradi, bi blo fenomenalno.
Tale ruter ima drugačen firmware. In sicer od ALL1294B (DSL-router) ruterjev. Namreč na ruterju je napisana tale oznaka, spletni vmesnik pa je tudi različen od večine (original bi rekel) linksys ruterjev, ki sem jih videl. Je pa dejansko Linksys WRT54G2 V1 ruter.
No, rad bi pa namestil original linksys firmware. Ali pa celo dd-wrt, saj je strojno podprt na tem ruterju. Nekaj sem že brskal po dd-wrt strani in se mi zdijo navodila kar mal komplicirana (da bi moral kar nekajkrat resetirat ruter, ip.)
Nikoli še nisem tega počel, pa tud nočem nič pokvarit in zato vas sprašujem za pomoč. Če bi mi kdo napisal celoten postopek "for dummies" in to v slovenščini, kak se firmware nadgradi, bi blo fenomenalno.
@ Pusti soncu v srce... @
SmeskoSnezak ::
Hehe.... bi ga, pa ni moj :) A tak težko je firmware spremenit/posodobit al kaj?
@ Pusti soncu v srce... @
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov firmware na ruterjuOddelek: Omrežja in internet | 1215 (1125) | Hexx |
» | Brezžični routerOddelek: Kaj kupiti | 2607 (1907) | ponky |
» | Kateri Wireless router?Oddelek: Kaj kupiti | 4973 (3724) | Voip |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13102 (9700) | Pyr0Beast |
» | Problemi z firmware na linsysuOddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1619) | chucki |