Forum » Programska oprema » sesutje open office
sesutje open office
grga1975 ::
Pojavil se mi je problem. OO se mi je med delom sesul. Ko ga poskusim spet zagnati, se mi odpre okno, ki hoče obnoviti odprte dokumente. Če kliknem "prekliči", me vpraša če res želim izbrisati meni "%MENUNAME". Če kliknem "da", se zgodba s poskusom obnavljanja dokumentov ponovi...
Če izberem "začni obnavljanje", se napiše "obnavljanje v teku" in potem se ne zgodi nič več...
V bistvu ne morem več priti v OO.
Help anyone??
lp,
Uroš
Če izberem "začni obnavljanje", se napiše "obnavljanje v teku" in potem se ne zgodi nič več...
V bistvu ne morem več priti v OO.
Help anyone??
lp,
Uroš
solatko ::
Še enkrat naloži - prejšnje verzije so imele opcijo repair. Se pa to z OOO redno dogaja - pač nedodelano programje.
ender ::
Tisti %MENUNAME je napaka v slovenskem prevodu. Če tam odgovoriš Ne, bi se OOo moral zagnati brez obnavljanja dokumentov.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povrnitev izbrisanih datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1596) | stalker |
» | Iskanje v Windowsih ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2897 (2613) | amigo_no1 |
» | Lahko obnovim neshranjen word dokument??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6442 (6309) | SkyEye90 |
» | Dual boot - resen problemOddelek: Operacijski sistemi | 1323 (1105) | Robocop1 |
» | obnovitev zbrisane particije?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (1217) | Nejko23 |