Forum » Omrežja in internet » Windows 7 - No internet access z rumenim trikotnikom
Windows 7 - No internet access z rumenim trikotnikom
andstand ::
Lep pozdrav,
win7 imam nalozene ze mesec dni, do sedaj brez tezav. Sedaj se povezem normalno prek wirelessa na router, mi pokaze da vse dela - a mi internet ne dela – pokaze mi lestvico z jakostjo signala, na njej pa rumen trikotnik s klicajem ter pise No internet access. Probal sem vse nacine:
- izklopil vse firewalle
- izklopil vse antivirusne progame
- disablal in enablal wlan kartico
- rocno vnesel DNS cifre
- povezal s kablom….ista tezava
Cudno mi je da mi to dela, ker imam doma se 4 racunalnike, a na njih ni problema. A se komu sanja kaj lahko se poiskusim ker sem ze obupal?
LPAS
win7 imam nalozene ze mesec dni, do sedaj brez tezav. Sedaj se povezem normalno prek wirelessa na router, mi pokaze da vse dela - a mi internet ne dela – pokaze mi lestvico z jakostjo signala, na njej pa rumen trikotnik s klicajem ter pise No internet access. Probal sem vse nacine:
- izklopil vse firewalle
- izklopil vse antivirusne progame
- disablal in enablal wlan kartico
- rocno vnesel DNS cifre
- povezal s kablom….ista tezava
Cudno mi je da mi to dela, ker imam doma se 4 racunalnike, a na njih ni problema. A se komu sanja kaj lahko se poiskusim ker sem ze obupal?
LPAS
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
MIHAc27 ::
IP6 si izklopil? Ponavadi ta dela težave. IP4 pa mora biti omogočen (To je v nastavitvah wifi kartice)
andstand ::
IP6 sem izklopil, IP4 ima avtomatske nastavitve, vendar se vedno ne deluje.
Vse to mi je cudno ker se je napaka pojavila kar cez noc - brez spreminjanja nastavitev in vsega.
A ima mogoce se kdo kaksen predlog kaj bi utegnilo biti narobe?
LPAS
Vse to mi je cudno ker se je napaka pojavila kar cez noc - brez spreminjanja nastavitev in vsega.
A ima mogoce se kdo kaksen predlog kaj bi utegnilo biti narobe?
LPAS
jishiri ::
probi ruter izklopt iz napajanja za kake 5 min... meni ponavad pomaga... :D
PS: po nekaj dneh ti bo delovalo... :)
PS: po nekaj dneh ti bo delovalo... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jishiri ()
Aston_11 ::
Meni pomaga, če modem izklopim in nato ponovno vklopim. Modem je vezan na ruter, ki brezžično pošilja signal na moj ruter, moj ruter pa žično v mrežno kartico. Problem je vedno s (starim) modemom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13563 (6302) | AC_DC |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5374 (4055) | Mikec17 |
» | nakup routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2898 (2558) | amigo_no1 |
» | Preko ruterja imam brezžični internet vendar se strani nočejo nalagati???Oddelek: Omrežja in internet | 3160 (2860) | sonceeek |
» | wlan - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1157) | cegu |