Forum » Pomoč in nasveti » TV Tunner in Windows7
TV Tunner in Windows7
Nextor ::
Pozdravljeni!
Imam en zelo star TV Tunner FlyVideo'98, ki mi je vsa ta leta pridno služil v xp-jih, na Win7 pa driverji nočejo delovat in me zanima ali je komu slučajno uspelo kako usposobit driverje oz. najdt kake alternativne driverje, ki bi bili sposobni furat to kartico na win7 oz. vsaj na visti?
Lp
Imam en zelo star TV Tunner FlyVideo'98, ki mi je vsa ta leta pridno služil v xp-jih, na Win7 pa driverji nočejo delovat in me zanima ali je komu slučajno uspelo kako usposobit driverje oz. najdt kake alternativne driverje, ki bi bili sposobni furat to kartico na win7 oz. vsaj na visti?
Lp
miranpozar ::
Dejansko lahko zadevo uporabljaš tudi brez driverjev (ja, kar pustiš v Device Managerju, da ostanejo rumeni klicaji) in uporabiš software DScaler 4.1.
Sicer nisem probal pod 7ko, tako da izvoli...
Sicer pa je tvoja kartica narejena na osnovi BT878 chipseta, če ti to kaj pomaga...
Sicer nisem probal pod 7ko, tako da izvoli...
Sicer pa je tvoja kartica narejena na osnovi BT878 chipseta, če ti to kaj pomaga...
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Tilen ::
Sicer nimam takšne kartice kot ti, bi pa navezujoč na naslov teme samo povedal, da Technisat Cablestar 2 dela bp na Windows 7.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc za TV kartico Fly TV 34+Oddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1581) | No Can Do |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10162 (7971) | edublin |
» | Ker program za Mercury TV TUNEROddelek: Programska oprema | 1073 (1036) | bmen |
» | DscalerOddelek: Programska oprema | 787 (745) | rap3r |
» | Program za gledanje tv-jaOddelek: Zvok in slika | 2300 (1799) | freserovski |