Forum » Pomoč in nasveti » Slik ne odpre...
Slik ne odpre...
AnWar ::
Namrec problem je sledec:
Ko sem nalozil na novo sistem,C: particija, sem pustil particijo D: tako kot je bila prej ( na d: particiji so namrec slike ). Sedaj ko je na novo postavljen sistem, mi nekatere slike odpre normalno nekatere pa ne ( slike katero mi noce odpret je text obarvan ZELENO ).
Hvala za pomoc!
Lp AnWar
Ko sem nalozil na novo sistem,C: particija, sem pustil particijo D: tako kot je bila prej ( na d: particiji so namrec slike ). Sedaj ko je na novo postavljen sistem, mi nekatere slike odpre normalno nekatere pa ne ( slike katero mi noce odpret je text obarvan ZELENO ).
Hvala za pomoc!
Lp AnWar
[Asus ROG Strix SCAR III]
- spremenil: AnWar ()
AnWar ::
Ja to sm opazil da so šifrirane datoteke,,( ter malo sem prebrsakal ter potrebujem certifikat )samo se bi ti dalo kako resit?
/ps ni moj comp..je od kolega.
/ps ni moj comp..je od kolega.
[Asus ROG Strix SCAR III]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux Lubuntu - pomoč pri inštalaciji dmsetupOddelek: Operacijski sistemi | 1929 (1477) | diler515 |
» | Po Sloveniji se širi Cryptolocker (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 31804 (18800) | alro |
» | Šifrirana mapaOddelek: Operacijski sistemi | 2034 (1505) | amigo_no1 |
» | Izšel TrueCrypt 4.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5097 (4238) | poweroff |
» | Ko gredo podatki po zlu...Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2580 (2161) | Jeebs |