» »

Slika čez cel ekran na namizju pri 19'' in 23'' na enem rač.?

Slika čez cel ekran na namizju pri 19'' in 23'' na enem rač.?

BlackCaiman ::

Pozdrav!

Vprašanje?
Imam 2 monitorja na enem rač. Eden je:
- 19'' ( 1280 x 1024 ) in je primarni
- 23'' ( 1920 x 1080 ) pa je na steni za gledanje filmov
Slika na namizju je na 19-ki lepo čez cel ekran, na 23-ki pa pač ne (zaradi različne resolucije, to mi je jasno). Ali se da sedaj nastavit sliko tako da bo na 19 - čez cel ekran in na 23 - čez cel ekran?

;-) ::

Vsak monitor posebaj nastaviš resolucijo. Meni je na xp-jih šlo med 17" in 24", tako da bi moralo tudi tebi. In tudi filme gre lepo gledat potem na večjem. Mogoče pa je čez cel ekran ampak se ti sam zdi da ni ker je start vrstica sam čez en ekran al kako?

Sj to je naštiman - resolucija vsacga ekrana posebi. Tud vse lepo dela na svoji resoluciji. Mene matra tole:
 19''

19''

23''

23''

Razlika med slikama. Pri 19'' je desktop slika fajn čez cel ekran, medtem, ko je na 23'' precej manjša. A se da to desktop sliko naštimat tko, da bo tud na 23'' tko čez cel ekran k je na 19''?

Zgodovina sprememb…

huek111 ::

Pri meni je podobno le da je obratno(večjo resolucijo imam na monitorju 1280x1024,na televiziji pa 1024x768,zato mi na TV-ju manjka del slike).Če hočem da je vredu moram tudi na monitorju nastaviti resolucijo na 1024x768.
Do sedaj še nisem našel načina, da bi to uredil!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: huek111 ()

Se mi je zdel da bo neki tacga.

Kaj pa lahko naredim glede odpiranja firefox-a? Vedno ko ga odprem mi ga vrže na drug monitor (na 23'')? Če pa izklopim EXTEND THE DESKTOP ONTO THIS MONITOR pa vredu dela, sam pol ne morem uporabljat druzga (23''). To mi nardi samo pri firefox-u.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nič ne morem narediti na novem prenosniku!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101557 (1072) Gwanaroth
»

Temna slika na namizju!

91373 (1133) BlackCaiman
»

nastavitev večje resolucije na novem lcd monitorju - vse pomanjša

204474 (4267) Izi
»

Kupujem monitor ! Kakšne izkušnje z Wide Screen monitorji ?

Oddelek: Zvok in slika
412765 (1961) HyperKiller
»

problem pri ATI RADEON 9000PRO tv-out

Oddelek: Zvok in slika
91036 (929) SisQ

Več podobnih tem