Forum » Kaj kupiti » Predvajalnik HD vsebin
Predvajalnik HD vsebin
potepuhec ::
Iscem nekaj s cim bi lahko tekoce predvajal video in glasbene datoteke preko TV in domacega hi-fi sistema med ostalimi mora podpirati .mkv datoteke.
Imeti mora hdmi izhod ter neodvisni digitalni izhod za zvok, da ga lahko peljem na receiver. Tako da lahko predvaja sliko prek hdmi na TV in hkrati zvok po digitalnem izhodu na receiver, da ne potrebujem se dodatnih kablov ki bi hdmi signal razbili na sliko in zvok.
Nekaj sem sicer gledal po netu vendar me zanimajo osebne izkusnje predvsem s prenosom slike in zvoka. Da npr. signal prek hdmi ne povozi digitalni izhod za zvok in obratno.
Za odgovore se vam zahvaljujem
Imeti mora hdmi izhod ter neodvisni digitalni izhod za zvok, da ga lahko peljem na receiver. Tako da lahko predvaja sliko prek hdmi na TV in hkrati zvok po digitalnem izhodu na receiver, da ne potrebujem se dodatnih kablov ki bi hdmi signal razbili na sliko in zvok.
Nekaj sem sicer gledal po netu vendar me zanimajo osebne izkusnje predvsem s prenosom slike in zvoka. Da npr. signal prek hdmi ne povozi digitalni izhod za zvok in obratno.
Za odgovore se vam zahvaljujem
Redneck ::
Ena umazana skrivnost. LG LCDji serije H (torej 2000H in 3000H ali H2000 in H3000 ali kakorkoli) imajo servisni USB vhod. Skratka originalno ne berejo nic z USBja. Se pa preko menija odklene (po potrebi namesti pravi firmware) in potem z USB kljucka bere VSE. Tudi 1080p mkvje (samo z ac3 zvokom)... divixe,... VSE.
Pa se potem vprasaj zakaj bi rabil kake predvajalnike...
Pa se potem vprasaj zakaj bi rabil kake predvajalnike...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok TV-ja skozi receiverOddelek: Zvok in slika | 2574 (2519) | icurk |
» | povezava laptopa,reciverja in plazmeOddelek: Zvok in slika | 1875 (1730) | kokos25 |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5313 (4581) | Primoz7 |
» | ZVOK-Dolby TrueHD,DTS-HD Master Audio,DTS HD High ResolutionOddelek: Zvok in slika | 4411 (4007) | OK.d |
» | Receiver do max 300 eurOddelek: Zvok in slika | 3922 (2882) | Trancedeejay |