Forum » Mobilne tehnologije » uveljavitev garancije
uveljavitev garancije
Andrejpan ::
Pozdravljeni!
zadeva je takšna, da se telefon ne prižge po updatanju software-a, sedaj me pa zanima(ker nimam garancije v lj) če se ta zadeva, da popravit pod pogoji garancije ali se vsekam francoza, da je telefon naenkrat crknil(lahko zgruntajo, da sem se spilal??). Vsak nasvet dobrodošel.
lp Andrejpan
zadeva je takšna, da se telefon ne prižge po updatanju software-a, sedaj me pa zanima(ker nimam garancije v lj) če se ta zadeva, da popravit pod pogoji garancije ali se vsekam francoza, da je telefon naenkrat crknil(lahko zgruntajo, da sem se spilal??). Vsak nasvet dobrodošel.
lp Andrejpan
Pyr0Beast ::
Nesi na najbližji servis mobilnikov naj ti zrihtajo zafleshan telefon.
Da se odpraviti napako.
Da se odpraviti napako.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P20 PRO- poškodovan zaslon- zavrnitev garancijeOddelek: Mobilne tehnologije | 6517 (4396) | Dimnik |
» | Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21087 (15797) | ziga1990 |
» | Octa core telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9297 (8642) | hojnikb |
» | Servis Telefona - nepotreni stroški (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11129 (9737) | Sandi204 |
» | Kolikokrat lahko uveljavim garancijo za telefon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4406 (3111) | k4vz0024 |