Forum » Mobilne tehnologije » Nokia: šumenje
Nokia: šumenje
B0rg ::
Telefon je stari dobri Nokia 6230i.
Problem: baterijo sem napolnil v pondeljek dopoldne, danes je prazna. Cas trajanja baterije je krajsi kot obicajno, pa to niti ne bi bil tak problem, ker lahko zamenjam baterijo. Problem je v nadleznem sumenju (to traja tudi, ko je telefon ugasnjen, a baterija sicer izpraznejna je v telefonu). Sumenje je tako, kot pri radiu ki ne bi bil nastavljen na postajo. Sumenje izgine, ko odstranim baterijo.
Zamenjal sem baterijo z druge kompatibilne nokie in je sumenje se vedno prisotno.
Je telefon zanic in si lahko omislim novega ali lahko kaj naredim? Vsak predlog ideja.... dobrodoslo.
Problem: baterijo sem napolnil v pondeljek dopoldne, danes je prazna. Cas trajanja baterije je krajsi kot obicajno, pa to niti ne bi bil tak problem, ker lahko zamenjam baterijo. Problem je v nadleznem sumenju (to traja tudi, ko je telefon ugasnjen, a baterija sicer izpraznejna je v telefonu). Sumenje je tako, kot pri radiu ki ne bi bil nastavljen na postajo. Sumenje izgine, ko odstranim baterijo.
Zamenjal sem baterijo z druge kompatibilne nokie in je sumenje se vedno prisotno.
Je telefon zanic in si lahko omislim novega ali lahko kaj naredim? Vsak predlog ideja.... dobrodoslo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom propada?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6597 (3496) | brez-imenko |
» | BlackBerryjev androidni Priv se prodaja katastrofalno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21566 (18846) | |
» | LG Optimus G2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15023 (9357) | matjash |
» | Kateri telefon kot nadomestilo za marsikaj :)Oddelek: Zvok in slika | 2652 (2000) | Bye |
» | Prisluškovanje mobitelovOddelek: Mobilne tehnologije | 22147 (11450) | globalna80 |