Forum » Loža » Nabavlanje iz naslonjaca...
Nabavlanje iz naslonjaca...
*ziga* ::
No, odkar sem dobil svojo VISA kartico mi je nabavaljanje iz naslonjaca zelo vsec, ker ni treba cakati v vrsti itd.Jaz kdaj pa kdaj kako stvar narocim iz kake trgovine, ce se splaca in to je to.Aja ko smo ze pri tem, me zanima, ker zelo rad hodim v kino ali je mozno nabavit vstopnice prek neta(sem videl, da ima planet tus neke fore z joker karticami ampak ne potrebujem se ene)Torej je to sploh mogoce, ker jaz tega ne najdem.Zanima me tudi, ce je mozno narocanje hrane prek spleta(USA style).
Katere stvari pa vi nabavljate?
LP
Katere stvari pa vi nabavljate?
LP
bluefish ::
Določena živila ponuja Mercator tudi preko spletne trgovine.
Za Kolosej lahko kupiš preko njihove strani, tudi kot gost. Obstaja pa tudi možnost plačevanja z mobilnikom, tako Mobitel kot Simobil.
Je pa meni tako nakupovanje za vse reči glupo, sploh za hrano in podobne reči, ker sploh ni nujno, da veš, kaj boš tudi dobil.
Tehnika je konec koncev povsem drugačna stvar, saj so specifikacije znane.
Skratka, preko neta kupujem predvsem tehniko (če je ob slučajnem predhodnem ogledu v trgovini razlika v ceni minimalna, potem kupim kar tam, ker nima smisla čakati nekaj dni na dostavo, pa še trgovec se potrudi in kaj pove), dvakrat na leto kako igro in določene druge malenkost, za katere se mi ne da letati naokoli po trgovinah in iskati.
Za Kolosej lahko kupiš preko njihove strani, tudi kot gost. Obstaja pa tudi možnost plačevanja z mobilnikom, tako Mobitel kot Simobil.
Je pa meni tako nakupovanje za vse reči glupo, sploh za hrano in podobne reči, ker sploh ni nujno, da veš, kaj boš tudi dobil.
Tehnika je konec koncev povsem drugačna stvar, saj so specifikacije znane.
Skratka, preko neta kupujem predvsem tehniko (če je ob slučajnem predhodnem ogledu v trgovini razlika v ceni minimalna, potem kupim kar tam, ker nima smisla čakati nekaj dni na dostavo, pa še trgovec se potrudi in kaj pove), dvakrat na leto kako igro in določene druge malenkost, za katere se mi ne da letati naokoli po trgovinah in iskati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
*ziga* ::
Aja vidim, da je povsod mozno nabavit kino vstopnice samo preko Joker kartice.Za merkator bom pa se pogledu, ce je mozno prek kredtine :)
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko cca zapravite za spletne nakupe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6862 (5232) | mtosev |
» | Vrnitev izdelka, varstvo potrošnikovOddelek: Loža | 7162 (6406) | K0K0 |
» | Razvijalci takoj ob izidu poslali na internet še malo pokvarjen torrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 29336 (23419) | Gregor P |
» | Mala zgodovina filmskega piratstva (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 17876 (14184) | TESKAn |
» | Marketinški učinek piratstvaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10492 (7891) | Pyr0Beast |