Forum » Omrežja in internet » iskanje slik
iskanje slik
slovencl ::
Ali obstaja iskalnik, ki bi iskal slike, tako kot išče besede. Jaz bi vnesel sliko, on pa bi poiskal vse strani kjer se nahaja?
schtr4jh ::
http://images.google.com/ ?
EDiT: ali misliš na način, da bi ti naložil sliko, potem pa bi za to sliko poiskal, če se že nahaja na spletu? To je skoraj ne mogoče, ker ogromno strani naloženo sliko pomanjša in compressa.
EDiT: ali misliš na način, da bi ti naložil sliko, potem pa bi za to sliko poiskal, če se že nahaja na spletu? To je skoraj ne mogoče, ker ogromno strani naloženo sliko pomanjša in compressa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: schtr4jh ()
KoMar- ::
Ja, to bi bilo fino, če bi kateri od iskalnikov podpiral, ampak nisem še slišal, da bi kdo...
Gost ::
Our search index is still very small--just a fraction of all the images on the web! But our index is always growing, so be sure to search for this image again later.
To se mi zdi zaenkrat bolj hec kot ne.
Opkow ::
V vsaj polovici primerov sem nasel tisto, kar sem iskal s pomocjo TinEye.
Ali sem rabil vedet od kje je slika, oz clanek v vezi s to sliko, ali pa sem enostavno rabil visjo resolucijo slike.
Ce pa poznas boljso alternativo, pa le na dan z besedo. :)
Ali sem rabil vedet od kje je slika, oz clanek v vezi s to sliko, ali pa sem enostavno rabil visjo resolucijo slike.
Ce pa poznas boljso alternativo, pa le na dan z besedo. :)
urban99 ::
Tukaj je še ena, podobna štorija kot tin-eye, le da prihaja iz gugl labsa: similar images
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja največja sprememba v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21729 (16373) | bambam20 |
» | program za odkrivanje lokacije na fotografijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1470) | korenje3 |
» | Mark Zuckerberg najbolj "followan" uporabnik Google+Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7748 (5457) | SLO_Matej |
» | Google predstavil novosti svojega iskalnikaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6623 (5550) | MrStein |
» | Iskanje po slikah (daš sliko in išče podobne) ?Oddelek: Loža | 3311 (2906) | Music Man |