Forum » Pomoč in nasveti » PHILIPS LCD 37PFL8404H
PHILIPS LCD 37PFL8404H
boro1986 ::
Pozdravljeni
Zanima me,če ima kdo omenjen lcd? Namreč z televizorjem sem zadovoljen, vendar me določene reči motijo.
Sam sem uporabnik t-2 ponudnika. Pri določenih kanalih je slika izjemno slaba. Predvsem pri premikanju se slika nekako kr vleče(ne vem kako bi točno opisal...Npr. ko se nekdo mal hitrej premika se njegov obris kr mal vleče in je slika zamegljena)! Zanima me kje tiči vzrok za navedene probleme. Je kriv ponudnik al je problem pri lcdju???
Hvala za odgovore
Zanima me,če ima kdo omenjen lcd? Namreč z televizorjem sem zadovoljen, vendar me določene reči motijo.
Sam sem uporabnik t-2 ponudnika. Pri določenih kanalih je slika izjemno slaba. Predvsem pri premikanju se slika nekako kr vleče(ne vem kako bi točno opisal...Npr. ko se nekdo mal hitrej premika se njegov obris kr mal vleče in je slika zamegljena)! Zanima me kje tiči vzrok za navedene probleme. Je kriv ponudnik al je problem pri lcdju???
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je tv ponaredek SONY (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16139 (12226) | d4vid |
» | Imam LC/tv ekran ki podpira PCMCIA... kako to usposobiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1942) | niko76 |
» | SiOL TV - slika & zvok na optikiOddelek: Zvok in slika | 2944 (2506) | Okapi |
» | TV Philips 9509Oddelek: Zvok in slika | 2780 (2389) | strelko |
» | A ma kdo Samsung 959NF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1419) | Hux |