Forum » Pomoč in nasveti » Procesor
Procesor
igralec ::
Zdravo
Danes sem igral Need for Speed™ SHIFT.Pri eni progi so mi fpsji padli na 15 (nastavitve na high)
nato sem dal nastavitve na low da vidim če je kaj razlike a fpsji niso nič narastli.
zato sem si prižgal program da vidim kako mi kaj obremeni komponente.
nato sem videl da mi obremenuje samo eno jedro bilo je na o% ko je pa bilo drugo jedrno še vedno 100% ne obremenjen tako je bilo celo igro.
sedaj me pa zanima če bi bilo lahko kaj narobe s procesorjem ali je samo tako narejen
procesor je 64biten jaz pa imam 32 biten windows če je to kaj pomembno
Danes sem igral Need for Speed™ SHIFT.Pri eni progi so mi fpsji padli na 15 (nastavitve na high)
nato sem dal nastavitve na low da vidim če je kaj razlike a fpsji niso nič narastli.
zato sem si prižgal program da vidim kako mi kaj obremeni komponente.
nato sem videl da mi obremenuje samo eno jedro bilo je na o% ko je pa bilo drugo jedrno še vedno 100% ne obremenjen tako je bilo celo igro.
sedaj me pa zanima če bi bilo lahko kaj narobe s procesorjem ali je samo tako narejen
procesor je 64biten jaz pa imam 32 biten windows če je to kaj pomembno
- spremenil: igralec ()
AnzL! ::
Lp,
se ti to zgodi samo pri določeni progi ali pri katerokoli?? Lahko, da so teksture pri tisti progi zahtevnejše in ti FPS-ji upadejo glede procesorja pa nebi smelo biti narobe nič.
se ti to zgodi samo pri določeni progi ali pri katerokoli?? Lahko, da so teksture pri tisti progi zahtevnejše in ti FPS-ji upadejo glede procesorja pa nebi smelo biti narobe nič.
** Please Visit & Register!! >> http://www.dualpowergamingclan.tk/
igralec ::
dobim tudi več fpsju ampak ko padejo na 15 je samo procesor obremenjen drugi komponenti so pod 60% obremenitvijo.
ko jih dobim pa 40(fps) je glede obremenitve use enako razer tiso obremenjeno jedro je za 20% manj obremeneno
P.S pri drugih opravilih pa oba jedra uporabla enako
ko jih dobim pa 40(fps) je glede obremenitve use enako razer tiso obremenjeno jedro je za 20% manj obremeneno
P.S pri drugih opravilih pa oba jedra uporabla enako
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igralec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amd radeon 7xxx series boost problemi rešitve.Oddelek: Strojna oprema | 4604 (3748) | Janac |
» | Navijanje procesorja,grafeOddelek: Strojna oprema | 4780 (4491) | hojnikb |
» | F1 2010 by Codemasters (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 30946 (23316) | Jst |
» | ATI Radeon HD 5850 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 24109 (11822) | Xserces |