Forum » Zvok in slika » HDD kamera kot trdi disk
HDD kamera kot trdi disk
asdf5678 ::
Zanima me ali je možno hdd kamero uporabiti kot trdi disk, da bi nanjo začasno shranil podatke z računalnika? Trenutno lahko s kamere samo jemljem posnetke, v obratni smeri pa ne gre.
asdf5678 ::
A tako. Hvala. Nekje sem bral, da imajo te kamere trdi disk enak, kot jih imajo prenosni računalniki. Torej bi potreboval kabel, s katerim bi lahko prikopil trdi disk s kamere na IDE kabel v fiksnem računalniku in bi šlo? Ali se morda motim glede trdega diska v teh kamerah?
baron21 ::
Priklopi kamero preko usb na računalnik in pokazati se ti mora dodatni disk, pogon... Nato željene datoteke enostavno kopiraš na disk kamere kolikor imaš pač tam prostora. V določenih primerih (Canon) je bila pri starejših modelih fotoaparatov neka fora, da ni bil prikazan kot izmenljiv disk. Tam je bilo to malo težje, mislim pa da bi sedaj to delalo.
Pa da ne boš res upošteval trapaste nasvete o demontaži diska. Razen če ti je kamera odveč.
Pa da ne boš res upošteval trapaste nasvete o demontaži diska. Razen če ti je kamera odveč.
baron21
bf4ed ::
Najlažje bi pa bilo si sposodit kak zunanji disk, ali pa kupit enega.
Tisto o razstavljanju je bila bolj zajebancija. Ampak v skrajni sili lahko to naredi. So pa kabli na USB ko ma priklop za pata, mini pata in sat, vse v enem. Jza imam ta kabel in odlično deluje.
Tisto o razstavljanju je bila bolj zajebancija. Ampak v skrajni sili lahko to naredi. So pa kabli na USB ko ma priklop za pata, mini pata in sat, vse v enem. Jza imam ta kabel in odlično deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab video iz kamereOddelek: Zvok in slika | 889 (800) | Gainward |
» | Dajte me malo razsvetlit o videokamerah...Oddelek: Kaj kupiti | 2996 (2142) | BaTeMaN |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5242 (4081) | Gwanaroth |
⊘ | Videonadzor na računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 7536 (5974) | Brane2 |
» | SATA in FW?Oddelek: Strojna oprema | 1387 (1199) | iskra |