Forum » Zvok in slika » Program za rezanje glasbe
Program za rezanje glasbe
alexa-lol ::
hej jaz iscem en simpl program za editiranje komadov. Rabil bi nekaj takega kot Nero Wave Editor, da si lahko priredim komade za zvonenje. Bi sou po googlu sam nocem kakih ceskih programov dol dajat. Mogoce kdo ve za kaksen program?
hvala
lp
hvala
lp
neres ::
Če nočeš izgubit kvalitete, potem rabiš en program, ki samo reže mp3je brez konvertiranja.
Jaz uporabljam MP3Cutter. Zgleda nekoliko '94, ampak dela kot mora, brez nepotrebne nesnage. ;)
Tudi mp3DirectCut bi moral bit v redu.
edit: predpostavljam seveda, da je vir mp3. če pa imaš cd/wav/flac pa lahko režeš tudi z Audacity (ali še boljše: Wavosaur) in ne boš izgubil na kvaliteti.
Jaz uporabljam MP3Cutter. Zgleda nekoliko '94, ampak dela kot mora, brez nepotrebne nesnage. ;)
Tudi mp3DirectCut bi moral bit v redu.
edit: predpostavljam seveda, da je vir mp3. če pa imaš cd/wav/flac pa lahko režeš tudi z Audacity (ali še boljše: Wavosaur) in ne boš izgubil na kvaliteti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neres ()
Naabo ::
Če rabiš striktno samo za rezanje, potem mp3directcut ali mp3cutter. Če bi rad naredil kakšen fade-in, fade-out potem brezplačni Audacity ali plačljivi Adobe Audition (plus še cel kup drugih kot je naprimer wavelab). Glede na to da tače beseda o rezanju komadov za zvonenja na telefonu, potem o kvaliteti nima smisla govoriti (če boš na telefonskem zovčniku zaznal razliko re-encodinga, potem imaš nadnaravne sposobnosti).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater program za razrez mp3 datotekOddelek: Programska oprema | 1362 (1339) | svetetko |
» | program za rezanje mp3-jevOddelek: Programska oprema | 3365 (3275) | lufthammer |
» | pozna kdo dober progič za razrez MP3Oddelek: Programska oprema | 1779 (1672) | BlackHole |
» | Mp3 kako razrezati na dele?Oddelek: Zvok in slika | 1396 (1353) | Viro |
» | program za rezanje mp3-jev...Oddelek: Programska oprema | 2629 (2538) | iration |