Forum » Pomoč in nasveti » jumpers
jumpers
OS G ::
GeForce MX 2 WinFast
Zanima me samo kaj pomenita ta dva jumperja.
Zanima me samo kaj pomenita ta dva jumperja.
Prosim, kištica prižgi se! Prosim, kištica prižgi se! Opps! Ti si moja velika kišta.
Prosim velika kišta prižgi se! Bzzzzzzzzz. TO!?!?
- spremenil: OS G ()
Ka res noben ne ve ka bi kej pomenla ta jumpera.
Prosim, kištica prižgi se! Prosim, kištica prižgi se! Opps! Ti si moja velika kišta.
msmiha ::
En je vrjetno za plug&play en pa ne vem zakaj. Pusti jih namiru, ker overclockat ziher ne moreš preko njih
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Overclockas tk z SWom. Sam mene zanima za ka so ce se jih da za kej pametnega uporabit. Kr sm gledu v knjižico pa nc ne piše. Pa pisu sm winfastu pa mi niso odpisali.
Gapi ::
Poglej navodila! Če si pa kupil OEM oz. kartico dobil v računalniku pol pa odsrfaj na winfastovo stran in vunpotegni navodila za dotično kartico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komp nikakor ne zaštartaOddelek: Pomoč in nasveti | 687 (599) | Panter83 |
» | WinFast Bios update error!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1713) | ender |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8585 (5557) | Pyr0Beast |
» | Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3882 (2985) | Milko |
» | K7T Turbo in AGP bus speed too highOddelek: Navijanje | 1195 (1006) | frudi |