Forum » Omrežja in internet » bluetooth internet / računalnik-prenosnik
bluetooth internet / računalnik-prenosnik
mkonci ::
Pozdravljeni,
Ker v stanovanju nimam wireles povezave (imam računalnik-kišta, ki je stalno na netu preko kabla) in sedaj sem kupil še prenosnik (lenovo), ki ima bluetooth povezavo.
Na "kišti" imam tudi blutooth kluček.
Sedaj vprašanje, kako oz. ali sploh lahko dobim na prenosniku internet preko blutooth iz "kište"?
Upam, da ste raumeli kaj hočem.
Hvala,
Matej
Ker v stanovanju nimam wireles povezave (imam računalnik-kišta, ki je stalno na netu preko kabla) in sedaj sem kupil še prenosnik (lenovo), ki ima bluetooth povezavo.
Na "kišti" imam tudi blutooth kluček.
Sedaj vprašanje, kako oz. ali sploh lahko dobim na prenosniku internet preko blutooth iz "kište"?
Upam, da ste raumeli kaj hočem.
Hvala,
Matej
JanK ::
Lahko. Ne sedim pred PCjem z BT, da bi lahko tocno pogledal kaj moras narediti, ampak po spominu: na kisti reces da se lahko BT uporablja tudi za internet, na laptopu pa da naj uporablja BT za internet. Tako sem vcasih imel povezanega PocketPCja preko BT (ko se nisem imel WiFi).
Ampak zavedaj se, da je hitrost prenosa preko BT relativno nizka, da je doseg relativno kratek in da, ce na prenosniku uporabljas BT misko, lahko pozabis na uporabo le te hkrati s surfanjem.
Ampak zavedaj se, da je hitrost prenosa preko BT relativno nizka, da je doseg relativno kratek in da, ce na prenosniku uporabljas BT misko, lahko pozabis na uporabo le te hkrati s surfanjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava desktopa z mobilnim internetomOddelek: Omrežja in internet | 1744 (1426) | Bye |
» | Apple bučno najavil sveženj svojih storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17408 (14129) | bajsibajsi |
» | Blutooth ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 447 (411) | kitara8 |
» | 3. verzija standarda BlueTooth na potiOddelek: Novice / Diski | 4747 (3814) | Bistri007 |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3582 (3062) | DonPierre |