Forum » Pomoč in nasveti » tiskanje mikrofonske gobice
tiskanje mikrofonske gobice
rolika ::
Pozdrav!
Zanima me, če mi zna kdo pomagat, kje bi lahko dala tiskat peno/gobico za mikrofon. Na spletu ne najdem nikjer, kje delajo to v Sloveniji, ali pa tudi v tujini, in kakšne so kaj cene. Namesto tiskane pene bi mogoče ustrezal tudi tiskan okvir okrog mikrofona (pač takšen kot ga ima npr. 24ur), vendar tudi za to ne najdem več informacij.
Če mi zna kdo pomagat, kje in kako uredit to promocijsko tiskanje, bi bila zelo hvaležna ...
lp
Zanima me, če mi zna kdo pomagat, kje bi lahko dala tiskat peno/gobico za mikrofon. Na spletu ne najdem nikjer, kje delajo to v Sloveniji, ali pa tudi v tujini, in kakšne so kaj cene. Namesto tiskane pene bi mogoče ustrezal tudi tiskan okvir okrog mikrofona (pač takšen kot ga ima npr. 24ur), vendar tudi za to ne najdem več informacij.
Če mi zna kdo pomagat, kje in kako uredit to promocijsko tiskanje, bi bila zelo hvaležna ...
lp
rolika ::
potrebovala bi 2 gobici. kolikor pa sem se pozanimala , tam kjer tiskajo majice, ne tiskajo gobic za mikrofon
blackbfm ::
Tampotisk je stvar ki jo iščeš. Mogoče bi raje kakšno nalepko čez dala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Fave ::
Vzemi papir, iz papirja izreži kar bi rada imela na gobici, lepo nalepi in posprejaj. Pazi kakšen spray vzameš, da ne razžre gobice. Z malo truda lahko prideš do zelo dobrega rezultata.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
IAD2010 ::
yanker,
jaz bi tudi potreboval pomoč okoli istega problema...
Lahko tudi meni pomagaš?
lp
jaz bi tudi potreboval pomoč okoli istega problema...
Lahko tudi meni pomagaš?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nerjaveč lonec in zažgana jed, kako odstranitiOddelek: Loža | 5122 (4346) | uio |
» | kuhinjska krpa smrdiOddelek: Loža | 5783 (4338) | Unknown_001 |
» | Izklop avtomatskega čiščenja Canon IP4600Oddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1171) | -žiga- |
» | LCD termometer (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7621 (6609) | julah |
» | [Steklo] Odstranitev TekstaOddelek: Loža | 1655 (1379) | PaX_MaN |