Forum » Mobilne tehnologije » Zemljevid za mobitel
Zemljevid za mobitel
[5er] ::
Pozdravljeni
Obstaja kakšen program za telefon (trenutno imam SE W810i) z zemljevidom Slovenije? Torej da ko bi zagnal program bi imel naložen zemljevid in mi ga nebi blo potrebno vedno znova nalagat z interneta (kot recimo Najdi.si mobilni zemljevid). Enako me zanima za karto Avstrije.
Hvala
Obstaja kakšen program za telefon (trenutno imam SE W810i) z zemljevidom Slovenije? Torej da ko bi zagnal program bi imel naložen zemljevid in mi ga nebi blo potrebno vedno znova nalagat z interneta (kot recimo Najdi.si mobilni zemljevid). Enako me zanima za karto Avstrije.
Hvala
Lep dan! ;)
martincek1 ::
Trenutno za samo karto ne vem, lahko pa kupiš GPS ter ga povežeš z mobitelom, če omogoča bluetooth pa Garmin, oz. kakšen drug GPS program..
lp
lp
OK.d ::
Pozdravljeni
Hvala
za tvoj telefon je edina varijanta na linku http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Mai...
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Offline zemljevidOddelek: Programska oprema | 4696 (3577) | laguna1 |
» | Logistični algoritemOddelek: Programiranje | 1129 (798) | beginner123 |
» | zaračunavanje uporabe gps-aOddelek: Mobilne tehnologije | 3644 (2376) | blackbfm |
» | GPS sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 2655 (2437) | [SpydeR] |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13211 (12649) | zee |