Forum » Programska oprema » Prepoznavanje govora napaka
Prepoznavanje govora napaka
BSHacker ::
Pozdravljeni
Pred kratkim sem postal uporabnik viste po resnici povedano me je kar presenetila ampak pri nekateri funkciji pa ne kot je prepoznavanje govora. Problem imam namreč ko hočem zagnat program za prepoznavanje govora mi ven vrže napako prosim če bi mi lahko ker pomagal
Hvala že v naprej
Pred kratkim sem postal uporabnik viste po resnici povedano me je kar presenetila ampak pri nekateri funkciji pa ne kot je prepoznavanje govora. Problem imam namreč ko hočem zagnat program za prepoznavanje govora mi ven vrže napako prosim če bi mi lahko ker pomagal
Hvala že v naprej
- spremenil: BSHacker ()
ZaOstali ::
Pozdravljeni
Hvala že v naprej
Spremeni na angleščino in pol probaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skype prevaja med štirimi jeziki, dostopen je vsemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16427 (13738) | zmaugy |
» | Ne šepetajte skrivnosti pred televizorji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 35005 (27802) | matijadmin |
» | Google razvija ribo babilonkoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11222 (9855) | Jst |
» | Project Looking Glass v praksi?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2612 (2612) | Brane2 |
» | TOŽBA ZOPER MICROSOFTOddelek: Operacijski sistemi | 2350 (1350) | andrej |